LEFKE
okuma süresi: 3 dak.

"Festival 16" kapsamında birçok sanatçı LAÜ'nün konuğu olacak

"Festival 16" kapsamında birçok sanatçı LAÜ'nün konuğu olacak

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Bahar Şenlikleri "Festival 16" adı altında 26-28 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Şenliklerde konserler ve oyuncu söyleşilerinin yanısıra çeşitli kültürel, sosyal ve spor etkinlikleri yapılacak.

Yayın Tarihi: 22/05/16 18:18
okuma süresi: 3 dak.
"Festival 16" kapsamında birçok sanatçı LAÜ'nün konuğu olacak
A- A A+

Telsim'in ana sponsorluğundadüzenlenecek olan şenliklerin ilk günü 26 Mayıs Perşembe,LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'nda sabah 12:00'deKüçük Sırlar, Pis Yedili, Fatih Harbiye ve Sevdam Alabora dizilerinin başrol oyuncusu, Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandıran Kadir Doğulu, LAÜ öğrencileri ile bir araya gelecek.Öğleden sonra ise, yazdığı aşk kitapları ile kendine has tarzı ile beğenilen yazarlar arasında bulunan şair-yazar Kahraman Tazeoğlu, Yaralı, Bukre, Eyvallah, Kaptanın Aşk Defteri, Kıyısızlar, Mavi Ev, Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi, Seni İçimden Terk Ediyorum, Söz, Susacak Var, Vazgeçtim gibi romanları ve kitaplarından seçtiği şiirlerini LAÜ öğrencileri için seslendirecek.

Şenliklerin ikinci gününde, LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'ndasabah 11:00'daZeyrek İle Çeyrek, Arka Sokaklar, Küçük Ağa, Herşey Yolunda Merkez, Adım Bayram Bayram, Çakıl Taşları, Geniş Aile olmak üzere, son olarak Evli ve Öfkeli dizisinde rol alan dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan Bilgin, öğrencilere mesleğin inceliklerini anlatacak. Asla Vazgeçmem, Eve Düşen Yıldırım, Bebeğim, Aşk Her Yaşta, Omuz Omuza, Son Yaprak gibi dizilerde ve sinema filmlerinde rol alan Şencan Güleryüz ise,sinema, televizyon, reklam oyunculuğu, reklam seslendirmesi ve sunuculuk alanlarındaki deneyimlerini 26 Mayıs Perşembe günü saat 14:00'de öğrencilere aktaracak. LAÜ Müzik Grupları Performansları ile LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'ndasaat 17:00'de sahne alacaklar.

Şenliklerin son günü28 Mayıs Cumartesi ise, LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'ndasaat 14:00'de Kardeş Payı, Seksenler, Geniş Aile, Düğün Dernek 2: Sünnet, Bak Hele Bak, Mandıra Filozofu, Düğün Dernek, Vay Arkadaş vb. birçok yapımda yer alan dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Rasim Öztekin ile söyleşi düzenlenecek. LAÜ Sinema Salonu'nda saat 18:00'da LAÜ Tiyatro Kulübütarafından "Sağır Üçgen Devri" tiyatro gösterimi yer alacak.

Üç gün boyunca devam edecek olan şenliklerde, LAÜ Plaza Alanı'nda,saat 21:00'de, 26 Mayıs Perşembe günü "İrem Derici, 27 Mayıs Cuma günü Ezginin Günlüğü ve 28 Mayıs Cumartesi günü Athena sahne alacak.

Ayrıca, Dr. Fazıl Küçük Spor Tesisleri'nde 23 Mayıs Pazartesi günü saat 14:00'da Futsal Turnuvası, 24 Mayıs Salı günü aynı saatte Street Ball ve 25 Mayıs Çarşamba günü saat 11:00'de Masa Tenisi Turnuvası düzenlenecek.

Tiyatro gösterilerinin ve yarışmaların da yer alacağı şenliklere katılımın ücretsiz olduğu ve şenliklerin halka açık olduğu bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.