LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ Rektörüne teşekkür ziyareti

LAÜ Rektörüne teşekkür ziyareti

Lefke Belediyesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, Lefke Kooperatifi ve Lefke Turizm Derneği öncülüğünde yürütülen ''Bir Hurma Da Sen Kurtar Projesi" kapsamında, Hasan Karlıtaş Başkanlığındaki Lefke Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, LAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen'i ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 19/07/16 17:01
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ Rektörüne teşekkür ziyareti
A- A A+

Ziyarette, LAÜ'ye, "Bir Hurma Da Sen Kurtar Projesi'ne" yapmış olduğu önemli katkıdan dolayıteşekkürlerini sunan Lefke Turizm Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Rektör Yükselen'e teşekkür plaketi takdim ettiler.

Lefke Turizm Derneği Başkanı Hasan Karlıtaş ve ''Bir Hurma Da Sen Kurtar Projesisorumlusu Yrd. Doç. Dr. Vesile Evrim, Yükselen'e proje hakkında bilgi aktararak, amaçlarının, hurma ağaçlarını tehdit eden kırmızı palmiye böceği zararlısı ile etkin bir mücadele sergileyerek, Lefke Bölgesi'ndeki tüm hurma ağaçlarını kurtarıp, geleceğe taşımak olduğunu belirttiler.Hurma olmadan bir Lefke manzarasının olamayacağını belirten Karlıtaş, projenin bu yüzden çok önemli olduğuna vurgu yaparak, projeye katkı koyan kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr.Mehmet Ali Yükselen de, Hurmanın Lefke için çok önemli olduğunu ve böylesi bir projeye inanarak destek olduklarını belirtti. Yükselen, LAÜ'nün yükselen bir çizgi ve kalite ile büyümeye devam ettiğini ve bulunduğubölgeye ellerinden gelen desteği her zaman vermeye hazır olduklarını vurguladı. Yükselen, "Bir Hurma Da Sen Kurtar Projesi" gibi, duyarlı bir projenin başarılı olacağına inanç belirterek, projeye öncülük eden, Lefke'li kurumlara teşekkürlerini iletti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.