LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ "Oryantasyon Günleri" geziler ile devam ediyor

LAÜ "Oryantasyon Günleri" geziler ile devam ediyor

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) "2016-2017 Akademik Yılı Karşılama Haftası ve Oryantasyon Etkinlikleri"geziler ile devam ediyor.

Yayın Tarihi: 25/09/16 16:41
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ "Oryantasyon Günleri" geziler ile devam ediyor
A- A A+

LAÜ "Oryantasyon Günleri" geziler ile devam ediyor

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) "2016-2017 Akademik Yılı Karşılama Haftası ve Oryantasyon Etkinlikleri"geziler ile devam ediyor. LAÜ'ye yeni kayıt yaptıran öğrenciler, oryantasyon programı kapsamında Lefke, Lefkoşa ve Girne'ye düzenlenen gezilerle KKTC'nin tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buldular.

Tarihi, doğal ve kültürel mekânlar hakkında bilgiler aldılar

Oryantasyon Günleri, gezi programının ilk gününde Lefke bölgesindeki tarihi ve kültürel yerler yeni gelen öğrencilere rehber eşliğinde tanıtıldı.Lefke bölgesinde bulunan Soli Harabeleri, Lefke Göleti, Cengiz Topel Anıtı, Lefke Merkezi, Yeşilırmak bölgelerini gezen öğrenciler, burada Lefke Turizm Derneği Başkanı Hasan Karlıtaş'tan tarihi, doğal ve kültürel mekânlar hakkında bilgiler aldılar.

Gezi programının ikinci gününde ise Girne ve Lefkoşa bölgesini rehber Aslı Gönen eşliğinde ziyaret eden öğrenciler, Girne'de Girne Kalesi'ni ve Liman bölgesini, Lefkoşa'da ise, Girne Kapısı'nı, Büyükhan'ı Selimiye Camisi'ni ziyaret ettiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.