TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Altıner: "Kıbrıs'ta barışın rehberleriyiz"

Altıner: "Kıbrıs'ta barışın rehberleriyiz"

Kıbrıs Türk Rehberler Birliği, Dünya Turist Rehberleri Günü nedeniyle Lokmacı'da etkinlik düzenledi; "Kıbrıs'ta barışın rehberleriyiz" yazılı pankart açtı, basın açıklaması yaptı, beyaz güvercin uçurdu ve sınır kapısından geçenlere zeytin dalı dağıttı.

Yayın Tarihi: 21/02/14 12:56
okuma süresi: 2 dak.
Altıner: "Kıbrıs'ta barışın rehberleriyiz"
A- A A+

KITREB üyeleri, 21 Şubat Dünya Turist Rehberleri Günü nedeniyle ellerinde Türkçe, İngilizce Rumca "Kıbrıs'ta barışın rehberleriyiz" yazılı pankartlarla Lefkoşa'da Lokmacı sınır kapısı bölgesinde basın açıklaması yaptı.

ALTINER: "BARIŞIN REHBERLERİYİZ"

Birlik adına açıklamayı okuyan KITREB Başkanı İbrahim Altıner, ülkenin tanıtım elçisi olarak bu yıl "Kıbrıs'ta barışın rehberleriyiz" sloganıyla yeni bir misyon üstlendiklerini söyledi.

Adada oluşacak kalıcı bir çözümün, ülkenin geleceği ve turizm için hayırlara vesile olacağına inandıklarını belirten Altıner, turizmin bir barış köprüsü olduğunu vurguladı.

Altıner, Kıbrıs'ta yaşayan toplumların istikrarlı bir geleceğe kavuşabilmeleri için, çözüm isteyen tüm kesimler gibi kendilerinin de, Kıbrıs sorununa bir an evvel eşit haklar çerçevesinde, özgürlük ve adalet getirecek bir çözümün inşa edilmesini ve kalıcı barışın sağlanmasını istediklerini vurguladı.

Barış görüşmelerinin yeniden başlamasıyla birlikte görüşmeleri yürüten Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na destek belirten Altıner, bu süreç sonunda kalıcı ve adil bir çözümün tesis edilmesine yönelik her türlü katkıyı yapacaklarını duyurdu.

Altıner, Turist rehberlerinin 21 Şubat Dünya Turist Rehberleri Günü'nü barış içerisinde geçirmesini diledi.

Birlik bu akşam da Pia Bella Otel'de üyelerine yönelik kokteyl düzenleyecek

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.