TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

KKTC, Almanya'da düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı'nda

KKTC, Almanya'da düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı'nda

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı her yıl sektör temsilcileri ile birlikte katıldığı ITB Berlin Turizm Fuarı'nda bu yıl yine ülkemizi temsil ediyor.

Yayın Tarihi: 06/03/14 10:35
okuma süresi: 2 dak.
KKTC, Almanya'da düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı'nda
A- A A+

Başbakan Yardımcılığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu ile Almanya Turizm Ofisi Personeli Emrah Günen'in katıldığı fuar 05-09 Mart 2014 tarihleri arasında Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenleniyor.

Ülke turizmimize katkısı olan Alman pazarı ile her yıl Turizm profesyonellerimizi buluşturmak ve ülkemizin tanıtımını yapmak için katıldığımız ITB Berlin Fuarı dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer almaktadır.

Ülke tanıtımımızın yapıldığı standımız Kültür Bölümü ve Enformasyon Bölümü olarak iki bölümden oluşmaktadır.

Kültür Bölümünde, Kıbrıs evlerinin kapı önü canlandırması yapılmaktadır. Kapı önünde tahta masa ve hasır sandalye kullanılmaktadır.

Restorantcılar Birliği tarafından ülkemize özgü yiyeceklerin sergilendiği bölümde folklör kıyafetli kızlar standımızı ziyaret eden misafirlere ikramda bulunmaktadır.

Enformasyon Bölümünde ise standımızı ziyaret eden misafirlere tanıtıcı yayın olarak; Almanca genel bilgi broşürü, 50 neden broşürü, Almanca - İngilizce özel ilgi bröşürleri, kartpostal, posterler ve bazı promosyon malzemeleri dağıtılmaktadır.

İkram olarak ise, hellim böreği, çitlembikli bitta, üzüm sucuğu, badem, sumada,gül şurubu brandy sour ve zivaniya ikramı yapılmakta.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.