TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

KKTC, İsveç'te düzenlenen "TUR 2014" Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor

KKTC, İsveç'te düzenlenen "TUR 2014" Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı, İsveç'nin Göteburg kentinde 20-23 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenen 'TUR 2014 İsveç Turizm Fuarın'da temsil ediliyor.

Yayın Tarihi: 21/03/14 11:44
okuma süresi: 2 dak.
KKTC, İsveç'te düzenlenen "TUR 2014" Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor
A- A A+

TUR 2014 Turizim Fuarı'nı, Hava yolu şirketleri, tur operatörleri, seyahat acenteleri, turizm yazarları, turizim teknolojisi üreten firmaları, oteller, turizim pazarlama şirketleri ve turizm sekötünde faaliyet gösteren birçok profesyonel ziyaret edebilecek.

TUR 2014 Fuarı, İskandinavya pazarına yönelik en büyük turizim fuarı olarak bilinmekte ve bu yıl 30'uncusu düzenlenmektedir.

Toplam 4 gün sürecek olan TUR 2014 turizm fuarına, tüm bu profesyonellerin yanısıra, yerel halkın da büyük ilgi göstermesi beklenmektedir.

Bakanlığımız, söz konusu fuarda; ülkemiz doğasını, tarihi eserlerini, plajarını, kültürünü, özel ilgi turizmini ve diğer turizm ürünlerini tanıtmaktadır.

KKTC standında, turizim profesyonellerine ve genel ziyartecilere, İsveç lisanında turizim genel bilgi broşürü, turistik karayoları haritası, eko turizm broşürü, özel ilgi turizimine yönelik çeşitli broşürler ve turistik tanıtım film cd'leri dağıtmakta.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.