TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

"38. KKTC Uluslararası Fuarı" 6-15 Haziran'da yapılıyor

"38. KKTC Uluslararası Fuarı" 6-15 Haziran'da yapılıyor

"38. KKTC Uluslararası Fuarı", 6-15 Haziran tarihlerinde Lefkoşa'da Atatürk Kültür Parkı ve Fuar Alanı'nda yapılacak.

Yayın Tarihi: 08/05/14 11:39
okuma süresi: 2 dak.
"38. KKTC Uluslararası Fuarı" 6-15 Haziran'da yapılıyor
A- A A+

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı'na bağlı Sanayi Dairesi Müdürlüğü'nce düzenlenen fuar için hazırlıklar sürüyor.

Sanayi Dairesi Müdürü Soley Akçaba'nın TAK'a yaptığı açıklamaya göre, yerli ve ithal ürünlerin tanıtımının yapılacağı genel amaçlı fuarda, firmalar ürünlerini, 3000 m² kapalı ve 5000 m²'lik açık alanlarda sergileyecek.

Mal ve hizmetlerin ticari tanıtımının yapılacağı, ancak sıcak satışın olmayacağı 10 günlük fuarda, sosyal, kültürel ve eğlence etkinlikleri de yer alacak.

Fuar, Pazar - Perşembe günlerinde 19.00 - 23.00; Cuma - Cumartesi günlerinde ise 19.00 - 24.00 saatleri arasında halkın ziyaretine açık olacak.

Geçen yılki fuara KKTC'den 90; Türkiye'den ise 30 firma katılmıştı. Fuara Türkiye'den katılımcıları bu yıl yine Akdeniz İhracatçı Birliği organize ediyor. Fuarı geçtiğimiz yıl 60 bin kişi ziyaret etmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.