TURİZM
okuma süresi: 4 dak.

Turizmciler Deep Purple için seferber

Turizmciler Deep Purple için seferber

Yakın Doğu Üniversitesi'nin 25. yıl etkinlikleri kapsamında, 24 Mayıs Cumartesi akşamı ilk kez KKTC'de sahne alacak efsanevi rock müzik grubu Deep Purple konserine yurt dışından gelen büyük talebin karşılanmasına yönelik olarak ülkemizin önde gelen tur operatörleri konsorsiyum oluşturdu.

Yayın Tarihi: 23/05/14 16:00
okuma süresi: 4 dak.
Turizmciler Deep Purple için seferber
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; 24 Mayıs Cumartesi akşamı ilk kez KKTC'de ParkNearEast'de sahne alacak efsanevi rock müzik grubu Deep Purple konserine yurt dışından gelen büyük talebin karşılanmasına ve turistlerin özel fiyatlar ve koşullarda adamıza gelmesine yönelik olarak önde gelen tur operatörlerinin konsorsiyum oluşturduğu belirtildi.

Deep Purple konserine yurt dışından da çok büyük ilgi var…

Efsanevi rock müzik grubu Deep Purple'ın ücretsiz olarak girilecek konserine ülkemiz başta olmak üzere Türkiye, Güney Kıbrıs, İngiltere gibi pek çok ülkeden de büyük talebin olduğunu söyleyen Turizm İşletmeleri Genel Müdürü ve Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan bu kapsamda ülkemizin önde gelen tur operatörlerinden NTL Travel, Puzzle Travel, DE Tur, DMG Cyprus ve Dorana Turizm'in bir araya gelerek oluşturduğu konsorsiyum sayesinde turistlerin özel fiyat ve koşullarda adamıza gelmesine olanak yaratıldığını anlattı.

Savaşan; Turizimcilerin attığı bu önemli adım ülke turizmine büyük katkı yapacak…

Savaşan, adamıza yüzbinlerce turist getiren turizimcilerimizin attığı bu önemli ve sorumlu adımın, gerek ülkemiz ile üniversitelerimizin Dünya'ya sesini bir kez daha duyurarak varlığını hissettirmesi ve gerekse de Kuzey Kıbrıs'ın alternatif bir turistik destinasyon olduğu algısının güçlendirilmesine büyük katkı yapacağını vurguladı.

Yakın Doğu Üniversitesi'nin Dr. Suat İ. Günsel'in çeyrek asır önce meşhalesini yakarak hayat verdiğini ve bu gün Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel'in Mütevelli Heyeti Başkanlığında eğitim, sağlık, turizm, yanı sıra sanat, bilim, spor, kültür gibi pek çok alanda öncü adımlar attığını belirten Savaşan "üniversitemiz her dönemde ilklerin temsilcisi olmuştur" diye konuştu. Savaşan ayrıca YDÜ'nün kendisinin ve ülkesinin adını Dünya'ya altın harflerle yazdırdığının ulusal ve uluslararası platforumlarda teslim edilmesinin de önemine işaret etti.

İ. Günsel Dünya'ya unutulmayacak bir çağrı

Savaşan son olarak Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel'in konser ile ilgili yaptığı basın toplantısında "Biz bütün adayı kucaklayacak, her yaştan ve ulustan insanı müzik ziyafetiyle eğlendirecek bir konser hayal ediyoruz. Bu amaçla uzun yıllar hafızalarda kalacak bir müzik şöleni ve sınırları ortadan kaldıracak özel bir buluşma için yola çıktık. Unutmayalım ki, Deep Purple birkaç nesil ve Dünya için ortak bir tutku ve değer olmuştur. İşte bizler, bu özel konserle, bütün adamıza tarihi bir gün yaşatmak istiyoruz, tulumlarımız ve çadırlarımız yan yana olsun, müziğin birleştirici keyfini hep birlikte, iç içe çıkartalım" dediğini anımsatarak Günsel'in Dünya'ya unutulmayacak bir çağrı yaptığını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.