TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği'nin eğitimleri devam ediyor

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği'nin eğitimleri devam ediyor

Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Cumhuriyeti Çukurova Kalkınma Ajansı teknik desteği ile KKTC Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "2013-2014 yılı Turizim Potansiyeli Geliştirilmesi Mali Destek Programı" kapsamındaki proje devam ediyor.

Yayın Tarihi: 22/05/14 20:03
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Türk Otelciler Birliği'nin eğitimleri devam ediyor
A- A A+

KITOB'un "KKTC Genelinde Turizm Sektöründe Çalışan Standartlarının Uluslararası Standartlara Ulaştırılması" adı ile yürüttüğü projede, Kredo Muhasebe & Danışmanlık ile çalışılmakta eğitmenler ise gerek yurt içi ve gerekse yurt dışından akademik ve sektörel tecrübesi olan 9 eğitmen ile gerçekleştiriliyor.

Eğitimler: "Önbüro(resepsiyon) Eğitimi, Servis Standartları Eğitimi, Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama Eğitimi, Bar Standartları Eğitimi, Kat Hizmetleri Temel Eğitimi, Kat Hizmetleri Şef Eğitimi, Misafir ilişkileri Eğitimi, Kuzey Kıbrıs Kültürü ve Tanıtım Eğitimi, Turizm İşletmelerinde Temel Muhasebe Eğitimi, Genel Yönetim Eğitimi" olmak üzere 10 farklı konuda yapılıyor.

KITOB'dan yapılan açıklamaya göre, eğitimlerin %63'ü tamamlandı,

KITOB'un eğitime katılım hedefinin %13 üzerinde katılım sağlandı, hatta bazı eğitimlerde eğitim kalitesinin korunması amacıyla fazla katılıma izin verilmedi. Açıklamaya göre, bugün itibariyle 204 saat eğitim sonucu 346 kişinin eğitim aldı. Eğitimler sonunda 750 kişi eğitim almış olacak. 18 Şubat'ta başlayan ve Lefkoşa, Girne, İskele-Mağusa bölgelerinde devam eden eğitimler 28 Haziran'da sona erecek.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.