TURİZM
okuma süresi: 1 dak.

KTSO: "Yerli üretime yani, kendinize güvenin"

KTSO: "Yerli üretime yani, kendinize güvenin"

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) geçtiğimiz hafta açılan KKTC Uluslar arası Fuarı'nda stant kurarak Kuzey Kıbrıs Ürünü Logosu'nu ve projelerini tanıtıyor. Standı ziyaret edenlere Kuzey Kıbrıs Ürünü Logosu alan ürünleri ve odanın yaptığı diğer proje ile çalışmaları anlatan broşürler dağıtılıyor.

Yayın Tarihi: 09/06/14 10:33
okuma süresi: 1 dak.
KTSO: "Yerli üretime yani, kendinize güvenin"
A- A A+

Sanayi Dairesi'nin organize ettiği fuarda, birinci binada yer alan KTSO standı fuar süresince ziyaretçilere açık olacak. Oda Başkanı Ali Çıralı, ülke sanayisinin her geçen gün üretim ve kalite standardını yükselttiğini belirterek, "Standımızda yerli üretime yani kendimize güvenmenin ekonomik kalkınmayı da beraberinde getireceğini anlatıyoruz. Odamız üreticisiyle birlikte daha iyisini yapmak için projeler ve etkinlikler düzenliyor. Fuarda bu çalışmalarımızı halkımızla paylaşma fırsatı bulduk" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.