TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Res-Bir, Zoom Dergi Grubu ile işbirliği protokolü imzaladı

Cuisine Traditional yayına başlıyor

Restorancılar Birliği (RES-BiR) ile ZOOM Dergi Grubu ortak bir işbirliği protokolüne imza attı.

Yayın Tarihi: 06/07/14 14:50
okuma süresi: 2 dak.
Cuisine Traditional yayına başlıyor
A- A A+

Restorancılar Birliği (RES-BiR) ile ZOOM Dergi Grubu ortak bir işbirliği protokolüne imza attı. RES-BİR'in Girne'deki Birlik merkezinde gerçekleşen imza töreni ile, bir süreden beri taraflar arasında devam eden görüşmeler resmilik kazandı.

Res-Bir Başkanı Süleyman Gürcafer ve ZOOM Dergi Grubu adına Birol Bebek'in imza koyduğu işbirliği protokolü ile birliğin resmi dergisi Cuisine Traditional yayın hayatına başlıyor.

Temmuz ayı içinde ilk sayısını ile yeni yayın hayatına merhaba diyecek Cuisine Traditional, aylık olarak üyelerine ulaşacak. İngilizce-Türkçe olarak, iki dilde hazırlanacak dergide, RES-BİR üyesi mekanların tanıtımı, mesleğin profesyonellerinden yazılar, meslek ile ilgili gelişmeler ve haberler yanında, ülkemizin tarihi ve kültürel mirası konu edilecek.

Yüzde 80,93 pazar payı ile Türkiye'nin en büyük internet servis sağlayıcısı TTNET ve Türkiye Turkcell Dergilik uygulaması aracılığı ile uluslararası platformlarda boy gösteren dergiler çıkaran ZOOM Dergi Grubu'nun, dergi yayıncılığındaki tecrübesi ile hazırlanacak Cuisine Traditional, tasarımı, fotoğrafları ve içeriği ile istikrarı hedefliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.