TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Ülke turizmi için tanıtım atağı

Ülke turizmi için tanıtım atağı

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı'nın Kuzey Kıbrıs'ta turizmi geliştirmek adına ve ülkeye gelen destinasyonlara yenilerinin eklenmesine yönelik farklı ülkelerde tanıtım atakları devam ediyor.

Yayın Tarihi: 14/11/14 16:16
okuma süresi: 2 dak.
Ülke turizmi için tanıtım atağı
A- A A+

Başbakan Yardımcılığı, Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği, Kıbrıs Türk Otelciler Birliği, ülkemiz turizm sektörü ve THY yetklileri ile birlikte Kuzey İrlanda, İrlanda ve İskoçya pazarına yönelik turizm tanıtım ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde, Edinburg, Belfast ve Dublin'de "Road Show"lar düzenleliyor.

Söz konusu "Road Show"a Bakanlık yetkilileri olarak Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Şube Amiri Pembe Kanatlı ve Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Personeli Latif İnce'nin yanında, Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Orhan Tolun, Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Hüseyin Aktığ, bazı otel ve acente temsilcilerinden oluşan 20 kişilik bir ekip katılacaktır.

16 Kasım 2014 tarihinde yola çıkacak olan Roadshow ekibi önce Edinburg'a ulaşarak orada bir sunum ve daha sonra toplantı yapacak. Ekip daha sonra 18 Kasım 2014 tarihindeki Belfast'a hareket ederek orada da sunum ve toplantılar yapacak. Ekip son olarak daha sonra Belfast'tan Dublin'e geçecek ve orada da yine sunum ve toplantılar yapacak. 21 Kasım 2014 tarihinde çalışmalarını tamamlayacak olan Ekip, Dublin'den ülkemize geri dönecektir.

Söz konusu Roadshow toplantılarında, yabancı tur operatörlerine ülkemiz turizm güzelliklerini tanıtan çeşitli özel ilgi turizmi broşürleri, genel turizm tanıtım broşürleri gibi tanıtım malzemeleri ve ipek böceği kozasından hazırlanan hediyelik tablolar da verilecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.