TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Suriçinin ilk Butik Oteli Swallow hizmette

Suriçinin ilk Butik Oteli Swallow hizmette

Çeyrek asırdır turizmcilerin dilinden düşmeyen, turizm master planlarında öncelikle yer alan ancak turizm ekonomisinde son sıralardan kurtulamayan özel ilgi turizmine çok çarpıcı bir örnek geldi.

Yayın Tarihi: 20/11/14 18:29
okuma süresi: 2 dak.
Suriçinin ilk Butik Oteli Swallow hizmette
A- A A+

Kıbrıs'ın 9 bin yıllık tarihi geçmişinde özel yeri bulunmasına karşın bakımsızlıktan geçilmeyen, karanlıklara mahkum, yerel yönetimlerle belediyelerin unuttuğu, yasemin kokan Lefkoşa'nın simgesi Reşadiye Sokak Kuzey Kıbrıs'ın ilk butik hoteli Cyprıot Swallow Guest House'a kucak açtı. Muhteşem bir tarihsel mirasa ev sahipliği yapan Surlariçi Lefkoşa'nın güzelliklerini konuklara yaşatmak için yola çıkan 2 kadın girişimci Birgül Güvenir Beyatlı ve Ayşe Baykal Tokel uzun ve yorucu çabaların sonucunda her ayrıntısı özel bir gayretin ürünü şirin bir mekan yarattılar. Beyatlı ve Baykal yaklaşık 1 aydır hizmette olan mekanlarında geçtiğimiz hafta yakın dostlarını ağırlamanın sevincini yaşadılar.

Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı'nın TC Lefkoşa Büyükelçiliği tarafından finanse edilen "Turizm Potansiyelinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı" çerçevesinde 2013 yılında destek verdiği, suriçinin canlandırılması ve özel ilgi turizmine en güzel örneklerden birini teşkil ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.