TURİZM
okuma süresi: 3 dak.

Hedef daha fazla turist

Hedef daha fazla turist

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı'nın Kuzey Kıbrıs'ta turizmi geliştirmek adına ve ülkeye gelen destinasyonlara yenilerinin eklenmesine yönelik farklı ülkelerde tanıtım çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Yayın Tarihi: 28/11/14 10:49
okuma süresi: 3 dak.
Hedef daha fazla turist
A- A A+

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı'nın katkıları ve Türk Hava Yolları işbirliği ile organize edilen Road Show tanıtım etkinliğine, Seyahat Acenteleri Birliği, Otelciler Birliği, ülkemiz turizm sektörü ve THY yetklileri katıldı.

Kuzey İrlanda, İrlanda ve İskoçya pazarına yönelik turizm tanıtım ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde, Edinburg, Belfast ve Dublin'de17,18,19 Kasım 2014 tarihlerinde gerçekleşen etkinlik oldukça verimli geçti.

"Road Show"a Bakanlık yetkilileri olarak Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Şube Amiri Pembe Kanatlı ve Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Personeli Latif İnce'nin yanı sıra, KITSAB Başkanı Orhan Tolun, KTOB Başkanı Hüseyin Aktığ, bazı otel ve acente temsilcilerinden oluşan 20 kişilik bir ekip katıldı.

Yapılan tanıtım temasların ardından heyet ülkemize döndü.

İlk olarak Edinburgh'da gerçekleşen tanıtım etkinliğine Türkiye'nin Edinburgh Başkonsolosu Semih Lütfü Turgut ve Türk Hava Yolları Edinburgh Genel Müdürü Ahmet Serhat Sarı da katıldı.

Daha sonra Belfast'ta düzenlenen tanıtım etkinliği profesyöneller düzeyinde gerçekleştirilerek yapıldı. Son olarak Dublin'de düzenlenen tanıtım etkinliğine Dublin Büyük Elçisi Necip Egüz ve çok sayıda katılımcı teşrif ederek etkinliğe katkı yapmışlardır.

Her üç tanıtım etkinliğinde de Britanya adasının halkla ilişkiler danışmanı olan Joanna Marsh ülkemizi tanıtıcı, etkili sunumlar yapmış. Ayrıca Türk Hava Yolları İrlanda Genel Müdürü Murat Balandi de sunumları ile Roadshow tanıtım etkinliğine katkıda bulunmuştur.

Her etkinlik sonunda katılımcılar arasından çekiliş yapılmış ve bir kişiye ülkemize Türk Hava Yolları tarafından sağlanan gidiş-dönüş uçak bileti ve KITOB tarafından da bir otelimizde konaklama hediyesi verilmiştir.

Roadshow toplantılarında, yabancı tur operatörlerine ülkemiz turizm güzelliklerini tanıtan çeşitli özel ilgi turizmi broşürleri, genel turizm tanıtım broşürleri gibi tanıtım malzemeleri ve ipek böceği kozasından hazırlanan hediyelik tablolar da verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.