TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

KKTC, "Manchester Destinations the Holiday and Travel Show 2015" Fuarı'na katıldı

KKTC, "Manchester Destinations the Holiday and Travel Show 2015" Fuarı'na katıldı

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Balanlığı ülkemiz turizm sektörü ile birlikte, yurt dışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmalarına devam ediyor.

Yayın Tarihi: 16/01/15 15:05
okuma süresi: 2 dak.
KKTC, "Manchester Destinations the Holiday and Travel Show 2015" Fuarı'na katıldı
A- A A+

İngiltere'nin Manchester kentinde bu yıl 15-18 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen "Manchester Destinations the Holiday and Travel Show 2015" turizm fuarında ülkemizde yerini aldı.

Manchester fuarı, özellikle tüketicilere yönelik bir turizm fuarı olup 2014 yılında 60,000 kişi tarafından ziyaret edilmişti. Fuarı ziyaret eden misafirlerin yaş ortalaması 54 ve kişi başı yıllık ortalama tatil için yapılan harcama miktarları ise 3,800.-STG olarak hesaplanmıştır. Katılımcıların ilk beş seyahat tercihi; şehir, kültür, deniz-plaj, gemi turları ve yürüyüş turizmi olarak ön plana çıkarken, seyahat edilen destinasyonlar konusundaki tercihlerinde ise ilk sırada Avrupa yer almaktadır.

Söz konusu fuarda Bakanlığımızı temsilen Londra Turizm Tanıtım Ofisi Koordinatörü Kadir Doruhan ve Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi personeli Ece Karabatak Yerebakan ülkemizin turizm ürünleri hakkında bilgi vererek fuarda görev yapmaktadırlar.

Bakanlığımız söz konusu fuarda İngilizce lisanında hazırlanmış, turizm genel bilgi broşürü, ülkemizde 2015 yılında yapılacak olan bazı önemli etkinlikler broşürü, Kuzey Kıbrıs'ı ziyaret etmek için 50 neden broşürü, turistik karayolları haritası, kültür haritası, yürüyüş yolları broşürü, ülkemiz mutfağı broşürü ve kumaş heybe dağıtılmaktadır.

4 gün sürecek olan "Manchester Destinations the Holiday and Travel Show 2015" turizm fuarına, yerel halkın yanısıra, turizm profesyonellerinin de yoğun katılımı bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.