TURİZM
okuma süresi: 1 dak.

KKTC yeniden Kuzey İrlanda pazarında

KKTC yeniden Kuzey İrlanda pazarında

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı, sektör temsilcileri ile birlikte 16-18 Ocak 2015 tarihleri arasında Kuzey İrlanda'nın Belfast şehrinde gerçekleşecek Belfast Telegraph Holiday World Show 2015 Turizm Fuarına katıldı.

Yayın Tarihi: 19/01/15 11:26
okuma süresi: 1 dak.
KKTC yeniden Kuzey İrlanda pazarında
A- A A+

Belfast Telegraf Holiday World and Travel Show fuarına ilk kez 2003 yılında Londra Turizm ofisimiz ' North Cyprus Tourism Centre' olarak katılmıştır. Sözkonusu fuara 2009 yılına kadar Londra Turizm Ofisi vasıtası ile katılım sağlanmış ve ülke turizm tanıtımları yapılmıştır.

Bakanlığımız Turizm sektöründen gelen talep doğrultusunda bu yıl sözkonusu fuara yeniden katılmaya karar vermiş ve Bakanlık temsilcilerinin yanı sıra sektör temsilcileride fuara katılım göstererek ülke turizmini tanıtmaya yönelik tanıtım faaliyetleri yapılmıştır.

Standımızda ülkemizi tanıtıcı ürünlerin yanı sıra standımızı ziyaret eden misafirlere ülkemiz kültürünü yansıtan yiyeceklerden kavrulmuş badem ve sucuk ikramı da bulunuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.