TURİZM
okuma süresi: 1 dak.

Kuzey Kıbrıs, Almanya'nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen "Düsseldorf Boot Messe" fuarında

Kuzey Kıbrıs, Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen “Düsseldorf Boot Messe” fuarında

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı 17-25 Ocak tarihleri arasinda Almanya'nın Düsseldorf şehrinde 46'ncısı gercekleşmekte olan "Düsseldorf Boot Messe" fuarındaki yerni aldı.

Yayın Tarihi: 19/01/15 12:30
okuma süresi: 1 dak.
Kuzey Kıbrıs, Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen “Düsseldorf Boot Messe” fuarında
A- A A+

Bakanlığı temsilen Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi personeli Pembe Kılıç ve Almanya Turizm Ofisi personeli Emrah Günen'in görev yaptığı fuara bu yıl Almanya haricinde en fazla katılımı İtalya, Fransa ve Hollanda ülkeleri gerçekleştirdi. Dünyanın 60 farklı ülkesinden toplam 1.650 katılımcı fuarda tanıtım çalışmaları yürütüyor.

Ağırlıklı olarak yatcılık ve su sporları üzerine olan fuarda, kanolar, yatlar, yelkenliler, sualtı dalış malzemeleri, su altı dalış destinasyonları tanıtılmakla birlikte, standımızda hem genel ülke turizmi hem de ülkemizdeki dalış olanakları ile ilgili tanıtımlar yapılmakta.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.