TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Turizm ve Otel İşletmeciliği İstanbul EMIT Fuarında

YDÜ Turizm ve Otel İşletmeciliği İstanbul EMIT Fuarında

Yakın Doğu Üniversitesi ( Near East Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; 22-25 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan ve kapasite olarak Dünya'nın 5. büyük turizm fuarı konumunda olan EMIT, TUYAP – Beylikdüzü'nde yapılacak fuara Yakın Doğu Üniversitesi ( Near East Nicosia Cyprus) Turizm Araştırma Merkezi Başkanı ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Y.O. müdürü Assoc.Prof.Dr . Tülen Saner, öğretim görevlileri Dr. Nesrin Bahçelerli, Esen Sucuoğlu ve öğrencilerinden oluşan bir grup KKTC'den ayrıldı.

Yayın Tarihi: 21/01/15 16:07
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Turizm ve Otel İşletmeciliği İstanbul EMIT Fuarında
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi ( Near East Nicosia Cyprus) Turizm Araştırma Merkezi (TARME) Başkanı ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Y.O. Müdürü, Assoc.Prof.Dr . Tülen Saner bu yıl 19. kez, TC. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın desteği, TUROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu, TYD- Turizm Yatırımıları Derneği ortaklığı, THY- A.O. sponsorluğunda ve EKIN- ITE Group tarafından organize edilen EMITT fuarında, 2014 yılında 70 ülkeden 4000 katılımcı yer almış olduğunu kaydetti.

Bu yıl yine yoğun katılıma sahip olan EMIT faurına turizm öğrencilerinin katılımlarının çok önemli bir tecrübe olacağını kaydetti. Böylesi bir tecrübenin geleceğin turizimcileri olan Yakın Doğu Üniversitesi ( Near East Nicosia Cyprus) Turizm ve Otel İşletmeciliği Y.O öğrencilerinin vizyon kazanmalrı, yaratılıcıklarını geliştirebilmeleri açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Assoc.Prof.Dr. Saner, Turizm ve Otel İşletmeciliği Y.O öğrencilerinin bu tür oragnizasyonlara katılabilmesi için etkin destekleri ve katkıları ile herzaman yanlarında olan Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel'e teşekkürü bir borç bildiklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.