TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

KKTC, Londra'da düzenlenen Turizm Fuarı'nda...

KKTC, Londra'da düzenlenen Turizm Fuarı'nda...

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı, 29 Ocak-1Şubat 2015 tarihleri arasında İngiltere'nin Londra şehrinde gerçekleşmekte olan "Destinations The Holiday &Travel Show 2015" Turizm Fuarı'nda temsil ediliyor.

Yayın Tarihi: 30/01/15 11:55
okuma süresi: 2 dak.
KKTC, Londra'da düzenlenen Turizm Fuarı'nda...
A- A A+

KKTC standında, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Diaresi Personeli Ayşe Angın, Londra Turizm Ofisi Koordinatörü Kadir Doruhan ve ofis memuru Fezile Tunçbilek fuarda görev yapıyor.

Fuarda Bakanlık temsilcilerinin yanısıra Kuzey Kıbrıs'ı pazarlayan ve Londra'da faaliyet gösteren Tur Operatörleri de ülkemizin tanıtımını yapmaktadır.

Destinations The Holiday&Travel Show 2015 Turizm Fuarı İngiltere'nin önde gelen tüketici fuarlarındandır. Bu yıl 21'ncisi düzenlenen fuara 50.000'in üzerinde seyahat uzmanının katılması beklenmektedir.

Standımızda ülkemizi tanıtıcı yayın olarak İngilizce genel bilgi bröşürü, özel ilgi bröşürleri, 50 neden bröşürü, karayolları haritası, KITOB harita, KITOB guide, KITSAB roster, CD, naylon poşet, kumaş ve heybe dağıtılmaktadır.

Standımızı ziyaret eden misafirlere ayrıca ülkemiz kültürünü yansıtan yiyecek ve içeceklerden kavrulmuş badem ve sucuk ikramıda da bulunulmaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.