TURİZM
okuma süresi: 3 dak.

KKTC, "BIT Milano 2015" turizm fuarında tanıtılıyor

KKTC, "BIT Milano 2015" turizm fuarında tanıtılıyor

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı ülkemiz turizm sektörü ile birlikte yurt dışı turizm tanıtım ve pazarlama çalışmalarına devam ediyor.

Yayın Tarihi: 13/02/15 11:08
okuma süresi: 3 dak.
KKTC, "BIT Milano 2015" turizm fuarında tanıtılıyor
A- A A+

Bakanlığımız 12-14 Şubat 2015 tarihleri arasında İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen "BIT Milano 2015" turizm fuarına katılmıştır.

Bakanlığımızı temsilen, BIT Milano fuarında, Almanya Turizm Tanıtım Ofisi görevlilerinden Emrah Günen görev yapıyor. Günen, söz konusu fuarda gerekli turizm tanıtım faaliyetlerinde bulunmakta ve ayrıca İtalyan tur operatörleri ile de görüşmeler yapmaktadır.

1980 yılından bu yana düzenlenmekte olan BIT Milano fuarına, 2014 yılında, yaklaşık 2,000 firma katılmış ve fuarı yaklaşık 60,000 kişi ziyaret etmişti.

BIT Milano 2015 turizm fuarına, yine yoğun bir katılım olmasını ve İtalyan halkının yanında, Avrupa'nın birçok bölgesinden gelen turizm profesyonellerinin yoğun ilgi göstermesi beklenmektedir.

Bakanlığımız, söz konusu fuardaki 20 m2 lik fonksinonel bir stand kurmuş ve söz konusu stand duvarlarında, ülkemizin doğası, tarihi, aktiviteleri ve plajları gibi birçok turizm ürününün yer aldığı çekici görseller kullanmıştır.

BIT Milano 2015 fuarına katılan, kurum ve kuruluşlar şunlardan oluşuyor; hava yolu şirketleri, İtalyan halkı ve İtalyan tur operatörleri, seyahat acenteleri, turizm yazarları, turizm teknolojisi üreten firmalar, turizm birlikleri, oteller, gemi turizmi şirketleri, turizm pazarlama şirketleri ve turizm sektöründe faaliyet gösteren birçok profesyonel.

Söz konusu fuarda, İtalyanca lisanında turizm genel bilgi broşürleri, dalış broşürleri, Kuzey Kıbrıs'ı ziyaret için 50 neden broşürleri ve İngilizce lisanında turistik karayolları haritaları, yiyecek-içecek kültürümüzü tanıtan broşürler, mitoloji broşürleri, eşekler broşürleri, Kuzey Kıbrıs'ı ziyaret için 50 neden broşürleri, Eko turizm broşürleri, yürüyüş yolları broşürleri, İncirli mağarası broşürleri, kaplumbağalar, su sporları, bisiklet sporu, marina, kuş gözlemi, doğa yürüyüşleri broşürleri, promosyon naylon poşet, promosyon kumaş heybe ve turizm tanıtım filmi DVD'leri dağıtmaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.