TURİZM
okuma süresi: 4 dak.

KITOB, "KKTC Turizm Potansiyelini Geliştirmeye devam ediyoruz" Projesini Dome Otel'de tanıttı

KITOB, “KKTC Turizm Potansiyelini Geliştirmeye devam ediyoruz” Projesini Dome Otel’de tanıttı

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği (KITOB) "KKTC Turizm Potansiyelini Geliştirmeye Devam Ediyoruz" projesini, bugün Dome Otel'de tanıttı.

Yayın Tarihi: 07/04/15 14:14
okuma süresi: 4 dak.
KITOB, “KKTC Turizm Potansiyelini Geliştirmeye devam ediyoruz” Projesini Dome Otel’de tanıttı
A- A A+

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği'nin finanse ettiği, Çukurova Kalkınma Ajansı'nın teknik destek verdiği ve Başbakan Yardımcılığı tarafından yürütülen "2104 Yılı Turizm Potansiyelinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı" kapsamında desteklediği proje; sektör çalışanlarına yönelik uygulanacak.

13 Nisan'da başlayıp 4 Aralık'a dek sürecek eğitimleri; Kredo Muhasebe ve Danışmanlık Şirketi verecek.

Eğitimler, Dome Otel ile Salamis Bay Conti Resort Otel'de yer alacak.

KITOB Başkanı Hüseyin Aktığ ile Başbakan Yardımcılığı Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı Genel Koordinatörü Orçun Kamalı'nın açılış konuşmalarıyla başlayan bugünkü tanıtım etkinliğinte, Kredo Muhasebe ve Danışmanlık Şirketi Direktörü Evren Erk de program hakkında bilgi sundu.

Tanıtımda, Başbakan Yardımcılığı Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu, Turizm Planlama Dairesi Müdürü Turgut Muslu da hazır bulundu.

EĞİTİM PROGRAM

"KKTC Turizm Potansiyelini Geliştirmeye Devam Ediyoruz" projesinin eğitim programları Girne ve Gazimağusa bölgelerinde "misafir ilişkileri, cankurtaran eğitimleri, ön büro, Kuzey Kıbrıs Kültürü ve Tanıtım Semineri, servis standartları, kat hizmetleri temel eğitimi, kat hizmetleri şef eğitimi, bar standartları, sosyal medya ve dijital pazarlama eğitimi, turizm işletmelerinde temel muhasebe, genel yönetim eğitimi" konularında verilecek.

AKTIĞ: "EĞİTİM TOPLUMLARI VAR EDEN, ŞEKİLLENDİREN BÜYÜK BİR GÜÇ"

KITOB Başkanı Hüseyin Aktığ yaptığı konuşmada, eğitimin önemine dikkat çekerek, eğitimin toplumları var eden, şekillendiren büyük bir güç olduğunu ifade etti.

Bu gücün öneminin ülkede yeterince farkında olunmadığını belirten Aktığ, eğitim sisteminin gelmiş geçmiş hükümetlerce değişikliğe uğratılmasının toplumu 'kaosa' sürüklediğine işaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği Yardım Heyeti'nin hibe katkıları, Çukurova Ajansı'nın teknik desteği ve Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı'nın da 'Turizmi Geliştiriyoruz' programı çerçevesinde geçen yıl başarılı şekilde sonuçlanan projenin bu yıl 2'ncisini düzenleyeceklerini belirten Aktığ, gerçekleşmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti.

KAMALI: "KOBİLERLE SEKTÖRE SAĞLANAN ÇALIŞMALARA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Başbakan Yardımcılığı Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı Genel Koordinatörü Orçun Kamalı ise Otelciler Birliği'ni gerçekleştirmekte olduğu başarılı projeleri nedeniyle kutladı.

KOBİ'lere sağlanan imkanların ülkeye fayda getireceğini ifade eden Kamalı, bakanlık olarak KOBİ ve sektöre hizmet artırımı yönünde sağlanan çalışmalara destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

KOBİ'lere yönelik hibe destek programının bu yıl uygulamaya geçeceğini de belirten Kamalı, başarılı projelerin ülkeye destek sağlayacağına inandığını söyledi.

Orçun Kamalı, projeye destek veren Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği Yardım Heyeti, Çukurova Ajansı ve Kredo'ya teşkkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.