TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

KTTO yetkilileri turizm yatırımcıları ile biraraya geliyor

KTTO yetkilileri turizm yatırımcıları ile biraraya geliyor

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Fikri Toros ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ülkenin lokomotif sektörlerinden olan turizm yatırımcılarına ziyaretler başlatarak sektörün sıkıntılarını yerinde inceleme fırsatını yakaladı. Ziyaretlerden ilki Bafra bölgesinde faaliyet gösteren Kaya Artemis Hotel'e gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 21/04/15 14:21
okuma süresi: 2 dak.
KTTO yetkilileri turizm yatırımcıları ile biraraya geliyor
A- A A+

KTTO Başkanı Fikri Toros ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri başlatılan ziyaretler çerçevesinde ilk görüşmesini Kaya Artemis Hotel Genel Müdürü Nihat Berkan'a yaptı. Turizm alanında yaşanan sıkıntıları aktaran Berkan, sözkonusu ziyaretten duyduğunu memnuniyeti de dile getirerek KTTO yetkilerini ağırlamakdan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Başkan Toros, yerli işletmelerle işbirliği çağrısında bulundu

KTTO Başkanı Fikri Toros, görüşme sırasında Kaya Artemis Hoteli'nin turizime kattığı canlılıktan bahsederek , böylesi yatırımların ülke ekonomisi için önemli olduğunu ve bu durumdan duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Yapılan böylesi yatırımlarda özellikle yerel işletmelerin desteklenmesi gerektiğine de dikkat çeken Toros, bölgede faaliyet gösteren işletmelerle işbirliği yapılmasının ve yerli halkın da istihdam edilmesinin elzem olduğunu belirtti. Kaya Artemis Hotel Genel Müdürü ise, özellikle İskele bölgesindeki tüccarlarla iyi ilişkileri olduğunu ve bünyesinde hizmet verenlerin % 60'ının yerli halktan istihdam edildiğini belirtti.

KTTO Başkanı Toros, ülke ekonomisinde büyümeyi hedefleyerek çıktıkları yolda, turizm sektörünün diğer paydaşlarını da ziyaret edip görüşlerini almanın çok gerekli olduğuna dikkat çekerek, bu vesile ile başlatmış oldukları temas ve çabalarına yarın Colony Hotel Genel Müdürü Tunç Şirintuna'yı ziyaret ederek devam edeceklerini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.