TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Turizm Bakanlığı'na tepkiler sürüyor

Turizm Bakanlığı'na tepkiler sürüyor

KKTC Turizm Bakanlığı'nın tanıtım amacı ile 20 Mayıs akşamı Nürnberg Sheraton Otel'de yapmış olduğu kokteyl'e Bavyera'daki KKTC temsilcilerinden sert tepki geldi.

Yayın Tarihi: 26/05/15 07:36
okuma süresi: 2 dak.
Turizm Bakanlığı'na tepkiler sürüyor
A- A A+

KKTC Bavyera Temsilcileri Uli Piller ( 2001 itibarı ile ) ve Turgay Hilmi'nin ( 1992 itibarı ile ) ortak açıklaması şöyle:

"Uzun yıllardan beri KKTC'nin Almanya'daki her düzeyde temsiliyetini, hakkında çıkan her türlü haber ve yazıya cevap veya tavır almayı, Almanya ve KKTC arasındaki kültürel, sosyal, ekonomik ve siyasi ilişkilerin en iyi şekle gelmesi için çalışmalarımızı yılmadan kendimize görev bilerek sürdürmekteyiz.

Bu nedenle KKTC ile ilgili Almanya'da atılan her adım bizler için önemli ve önceliklidir.

Biz bu hassasiyet ve görev anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürken, KKTC Turizm Bakanlığı biz temsilcilerin buradaki varlığını göz ardı ederek görev bölgemize gelip otellerde KKTC turizminin tanıtımını yapmaya çalışıyorlar.

20 Mayıs akşamı Nürnberg Sheraton Otel'de düzenlenen tanıtım etkinliğinin organize olunmadan yapılması sonucunda 40-50 misafirin dışında kimsenin katılmadığını ve fiyasko ile bittiğini öğrenmiş bulunuyoruz.

Onlarla aramızdaki tek fark: Biz Fahri Temsilciler Almanya'da KKTC için kendi işimizden ve zamanımızdan seve seve fedakarlık göstererek hiçbir takdir ve maddi beklenti içerisinde olmadan canla başla çalışıyoruz.

Biz KKTC'nin Bavyeradaki Fahri Temsilcileri Uli Piller ve Turgay Hilmi, Almanyadaki gönüllü olarak üstlendiğimiz bu görevi onur ve şerefimizle sürdürmeye devam ederken Turizm Bakanlığı yetkililerini tavrılarından dolayı şiddetle kınıyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.