TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Almanya'da düzenlenen"Road Show" tanıtım günleri tamamlandı

Almanya’da düzenlenen“Road Show” tanıtım günleri tamamlandı

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı Almanya'da düzenlediği "Road Show" tanıtım günleri etkinliği ftamamlandı.

Yayın Tarihi: 28/05/15 11:07
okuma süresi: 2 dak.
Almanya’da düzenlenen“Road Show” tanıtım günleri tamamlandı
A- A A+

Bakanlığın 18, 19, 20 Mayıs 2015 tarihleri arasında Düsseldorf, Stuttgart ve Nürnberg şehirlerinde Almanya pazarına yönelik yapmış olduğu tanıtım günleri yeni bir stratejinin parçası olarak düşünülmüştü.

Daha önceden de İskandinav ülkelerinde ve İngiltere'de ayni çerçevede sivil toplum örgütleri, THY, KITSAB ve KTOB ile birlikte "Road Show" etkinlikleri tanıtım atağı çerçevesinde düzenlenmiş ve Bakanlığın hedef kitlesi ülkemize tarifeli seferler ile turist getirme potansiyeli olan seyahat acenteleri olarak belirlenmişti.

Türk Hava Yolları'nın yurt dışında iş birliği içerisinde çalıştığı acentelere tanıtım günleri yapılarak söz konusu acentelerin ülkemize turist getirilmesi amaçlanmaktadır. Başka bir deyişle bu tür organizasyonlarda sadece profesyönellere yönelik çalışma yapılıp, seyahat acenteleri hedeflenmektedir. Yurt dışında Bakanlığımız önderliğinde düzenlenen tanıtım günleri etkinlikleri herhangi bir sosyal amaç içermemektedir.

Bakanlık olarak kısa süre zarfında hazırlanılan etkinliklerde 3 gün içerisinde 200'den fazla seyahat acentesi ile bir araya gelinerek etkin bir sunum yapılarak, çok başarılı bir tanıtım etkinliği gerçekleştirilmiştir. Yapılan tanıtım etkinliği sonrasında 2 acente ekim ayı itibarı ile Kuzey Kıbrıs'ı kataloglarında yer vermeye karar vermiştir. Ayrıca 2016 yılında da 5 acente ülkemize turis getirmek amacı ile çalışmalara başlayacaklarını bildirmiştir.

Bakanlığımız himayelerinde önümüzdeki günlerde de Azerbaycan ve Türkmenistan'ı hedef alan yeni tanıtım etkinlikleri yapılması planlanmaktadır.

Tanıtım günleri etkinliklerinin düzenlenmesinde emeği geçen Bakanlık personeline, THY, KITOB ve KITSAB'a gösterdikleri özveri ve organisazyonel başarı için Bakanlık olarak teşekkür ederiz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.