TURİZM
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ 3. Turizm Kariyer Günleri yapıldı

LAÜ 3. Turizm Kariyer Günleri yapıldı

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Turizm Kulübü tarafından "3. Turizm Kariyer Günleri" konulu panel düzenlendi. Panele Merit Otelleri yöneticilerinden Erhan Üçüncüoğlu, Ebru Denker, Ebru Kaya ve Mustafa Binbaşıoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Yayın Tarihi: 29/05/15 14:34
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ 3. Turizm Kariyer Günleri yapıldı
A- A A+

Bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen Kariyer Günlerinde yöneticiler, mesleki çalışma koşulları, iş hayatındaki zorluklar ve kazanımlar, mesleki kariyerin öneminin yanında staj yapmanın getirileri gibi birçok farklı konu hakkında öğrencilere bilgi verdiler.

"Kariyer Günleri" programında öğrencilere sunum yapan otel yöneticileri meslek ayrıntılarını, sektörde A'dan Z'ye nasıl tecrübe kazanıldığını, öğrencilerin uzmanlaşmak istedikleri alanlarda nasıl başarı sağlayabileceklerini anlattılar.

Öğrencilerin meslekle ilgili merak ettikleri soruların cevaplanmasının ardından öğrencilerin kazandıkları teorik bilgileri, uygulamaları ayrıca sektördeki işletmecilik yapısını tanımaları açısından önem taşıyan mesleki staj başvuruları değerlendirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.