TURİZM
okuma süresi: 3 dak.

Brote 2 ile butik tur keyfi

Brote 2 ile butik tur keyfi

Gezip, görüp, eğlenirken dostluğun pekiştirileceği butik turları önceliğine alan Brote 2 Turizm'in, ikinci butik turunun adresinde Denizli ve Pamukkale vardı.

Yayın Tarihi: 22/06/15 16:46
okuma süresi: 3 dak.
Brote 2 ile butik tur keyfi
A- A A+

Doğa mucizesi şifalı suları ve çamurları ile ünlenen Pamukkale ve tekstil ürünlerinde ünü dünyaya yayılan Denizli'ye yapılan, Ersin Tatar, Sibel Tatar, Tülay Umut, Selhun Umut, Hatice Vahiboğlu, Ülkü Sim Umut ve Kayra Orhan'ın yer aldığı tur, katılan herkesin memnuniyeti ile tamamlandı.

"Ersin Tatar Türkiye'nin her köşesini görmek lazım."

Tura katılan Maliye eski bakanı, UBP Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar, duygularını şu sözlerle ifade etti. "Türkiye'nin her köşesi bambaşka. Gerçekten görülmesi gereken yerlerin, doğanın sunduğu nimetlerin bol olduğu bir ülke.Artık, ülkemizden çok sayıda havayolu ile Türkiye'ye rahatça uçabiliyoruz. Türkiye'nin karayolu kalitesi çok ileri noktalara ulaştı. Rahat uçup, keyifle karayolu yolculuğu yapabiliyorsunuz. Buna fiyatların uygunluğu da eklenince, Türkiye'ye ye yapılan turlar her anlamda mutluluk veriyor. Son dönemde, Dünya ülkelerinde turlara taleplerde artış gözlüyorum. Elbette, Dünya ülkelerini de görelim ama ben emimin ki çoğumuz daha Türkiye'nin pek çok yerini görmedik. Sunulan imkanlar bu kadar iyi ve ekonomik iken Türkiye'ye yönelik turların daha fazla talep görmesini dilerim."

Emekli Öğretmen Hatice Vahipoğlu ve Ayten Deniz ise "Az zamana çok şey sığdırdığımız bir tur oldu. Yorulmadan, eğlenerek, gezerek, vazgeçilmezimiz alışverişimizi yaparak, şifalı sularda tazelenerek su gibi akan neşeli bir tur yaşadık. Bize bu güzellikleri sunan Brote 2 Turizm'e ve bize eşlik eden Dilek Orhan'a çok teşekkür ederiz." dediler.

Dilek Orhan "Yaşdaş olmadan, yoldaş olunabileceğini öğrendik."

Tura eşlik eden Dilek Orhan ise "tur grubu olarak, özel hayatımızda da yakın dostuz. Bu turda, yaşdaş olmadan, yoldaş olunabileceğini öğrendik hep birlikte. Uyum, sevgi, anlayışın hakim olduğu bu turdan hepimiz mutlu döndük. Dostluk ortamında, keyifle tatil yapmak isteyen herkesi Brote 2'ye bekliyorum. Gruplarını oluştursunlar, hayallerindeki tatili bize söylesinler, gerçekleştirelim." dedi.

Butik turlar dışında da, Dünyanın her yerine en uygun bilet fiyatları ve tur fırsatları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler 815 05 50 ve 815 86 86 numaralı telefonlardan Brote 2 Turizm ve Brote Turizm Merkeze ulaşabilirler."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.