TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu görevini devraldı

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu görevini devraldı

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor eski Bakanı Menteş Gündüz Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu'na görevini devretti.

Yayın Tarihi: 16/07/15 13:19
okuma süresi: 2 dak.
Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu görevini devraldı
A- A A+

Bakanlık binasında saat 11.45'de gerçekleşen devir teslim töreninde bakanlık yetkilileri de hazır bulundu.

Devir teslim töreni sırasında bir konuşma yapan Menteş Gündüz öncelikle yeni bakan Faiz Sucuoğlu'na yeni görevinin hayırlısı olmasını diledi. Gündüz, makamların geçici olduğunu fakat ülke için hizmet vermeye devam edeceğini söylerken, kısa süre zarfında turizm alanında girişimler yaptıklarını söylerken, gözünün arkada kalmayacağını da ifade etti.

Faiz Sucuoğlu: "Bu bir bayrak yarışı"

Turizm Bakanlığı'na yeni atanan Bakan Faiz Sucuoğlu ise ülke turizmine hizmet etmek için göreve geldiklerini, bunun bir bayrak yarışı olduğunu söylerken, görevi Menteş Gündüz'den almaktan dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Sucuoğlu, turizm ve eğitimin ülkemiz açısından lokomotif sektör olduğunu, ülkenin kalkınması adına bu iki alanda yapılacak başarılı çalışmaların önemine vurgu yaptı.

Turizm ve eğitimin hak ettiği katkıyı alamadığını da söyleyen Sucuoğlu, turizmin tanıtılması adına daha fazla katkı yapılması gerektiğini ifade etti.

Bakan Sucuoğlu ayrıca yoğun bir tempoda çalışacaklarını ve ilk olarak turizm sektörünün sorunlarını dinlemek adına toplantılar yapacağını da söyledi.

Sucuoğlu, devir teslim töreni sonrasında bakanlık personeli ile bayramlaşarak, personel ile tanışmış oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.