TURİZM
okuma süresi: 3 dak.

Sucuoğlu: "Beklentiler yüksek: Reformist kararlar hedefliyoruz"

Sucuoğlu: "Beklentiler yüksek: Reformist kararlar hedefliyoruz"

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, otellerde yerli istihdamın ve ülkede üretilen ürünlerin kullanımının artırılması için çeşitli çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

Yayın Tarihi: 30/07/15 12:49
okuma süresi: 3 dak.
Sucuoğlu: "Beklentiler yüksek: Reformist kararlar hedefliyoruz"
A- A A+

Sucuoğlu bugün, Kıbrıs Türk Otelciler Birliği (KTOB) Başkanı Hüseyin Aktığ ve birlik temsilcilerini kabul etti.

SUCUOĞLU: "BEKLENTİLER YÜKSEK… REFORMİST KARARLAR HEDEFLİYORUZ"

Bakan Sucuoğlu kabulde yaptığı konuşmada, Meclis'te 39 milletvekiliyle temsil edilen hükümete karşı beklentilerin yüksek olduğunu dile getirerek sadece turizm alanında değil her konuda radikal, reformist kararlar almayı hedeflediklerini söyledi.

Hükümet programında turizme önemli yer verildiğini hatırlatan Sucuoğlu, otellerde yerli istihdamın ve ülkede üretilen ürünlerin kullanımının artırılması için çeşitli çalışmalar yürüteceklerini kaydetti.

MENDİREĞİN TAMİRİ İÇİN KASIMDAN ÖNCE İHALE

Turizmle ilgili sorunları çözmek için çalıştıklarını belirten Sucuoğlu, Girne Limanı'ndaki mendireği kasım ayından önce tamir etmek üzere ihaleye çıkacaklarını dile getirdi.

Sucuoğlu, amaçlarının ulaşılabilir hedefler koymak ve bunları hayata geçirmek olduğunu da kaydederek, ilgili paydaşların hep birlikte çalışmasının önemine değindi.

Bakan Sucuoğlu haftaya basın toplantısı düzenleyerek önümüzdeki yıllar için hazırlanan turizm programını basınla paylaşmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

AKTIĞ: "TURİZM BAKANLIĞI VE HÜKÜMET PROGRAMINDAN MEMNUNUZ"

KITOB Başkanı Hüseyin Aktığ da kabulde yaptığı konuşmada, Sucuoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyerek turizmin tek konu olarak bir bakanlığa bağlanmasından ve hükümet programından memnun kaldıklarını belirtti.

Başbakan Kalyoncu'nun dünkü Bakanlar Kurulu toplantısı öncesi yaptığı "yeni müsteşar yaratılmayacağı" açıklamasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Aktığ, otelcilerin ciddi sıkıntı içinde olduğunu belirterek, "döviz krizi" konusunda acilen tedbir alınmasını istedi.

"ELEKTRİĞE ZAM BİZİM İÇİN DARBE OLUR"

Son dönemde yapılan açıklamalardan yeni bir elektrik zammının kapıda olduğu sonucunu çıkardıklarını dile getiren Aktığ, "Yeni bir zam bizim için darbe olur" dedi.

Aktığ, turizm konusunda birlikte hareket etmenin önemine değinerek, turizm farkındalığı konusunda hükümeti ve Meclis'i bilgilendirmek istediklerini sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.