TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

"Piramitlerin gizemini görmeyen kalmasın"

"Piramitlerin gizemini görmeyen kalmasın"

Apex Tour, "Piramitlerin gizemini görmeyen kalmasın"sloganıyla bayrama özel Mısır turu düzenliyor.

Yayın Tarihi: 07/08/15 15:37
okuma süresi: 2 dak.
"Piramitlerin gizemini görmeyen kalmasın"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Deniz ABİDİN

Apex Tour "Piramitlerin gizemini görmeyen kalmasın"sloganıyla Eylül ayında bayrama özel Mısır turu düzenliyor.

Apex Tour Direktörü Salih Taşkın Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamada, 23-27 Eylül arası Kahire'ye 4 gece 5 gün olmak üzere tur düzenleyeceklerini belirtti. Mısır'ın yaz aylarında çok sıcak olmasından dolayı Mısır turlarını genellikle Şubat ayında gerçekleştirdiklerini ifade eden Taşkın, bayrama özel bu yıl Eylül ayında kapsamlı bir Kahire turu düzenleyeceklerini söyledi.

Salih Taşkın, Mısır turunun Baf çıkışlı olacağını belirterek, Baf Hava Limanı'na transfer düzenleyeceklerini kaydetti. Taşkın, isteğe göre 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklama sağlayacaklarını anlatarak, uçak, yatak, kahvaltı, servisler ve müze girişleri dahil turun 500 euro civarında olduğunu belirtti. Taşkın, turun ayrıntılarını şu şekilde anlattı: "Piramitler, Sphınx - Moahmed Ali Camii, tarihi Khan el Khalili çarşısı, Kahire Müzesi ve eski Kahire tur programımıza dahildir. Dünyanın 7 harikasından biri olan gizemli piramitler ve bu tarihin gizemini barındıran kahire müzesini görmeyen kalmasın"

Mısır turuna katılmak isteyen vatandaşlar (0392 )228 40 59 ve (0542) 853 12 24 numaralı telefonlara ulaşabilirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.