TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

BKP: "Hükümet turizm politikalarını yeniden gözden geçirmeli"

BKP: "Hükümet turizm politikalarını yeniden gözden geçirmeli"

Birleşik Kıbrıs Partisi Dış ilişkiler Sekreteri Salih Sonüstün yaptığı yazılı açıklamada, Kıbrıs'ın kuzeyinde turizm denilince akla yalnızca kumar turizminin geldiğini ifade etti. Sonüstün, kumar turizminin özelde esnafa, genelde ise ülke ekonomisine hiçbir katkısı olmadığını vurguladı.

Yayın Tarihi: 24/08/15 14:19
okuma süresi: 2 dak.
BKP: "Hükümet turizm politikalarını yeniden gözden geçirmeli"
A- A A+

Birkaç günlüğüne beş yıldızlı otellerde kumar oynamaya gelen turistin otelden çıkmadığını, çarşıda alışveriş yapmadığını belirten Sonüstün, " Dövizin yükselişi karşısında aciz kalan, hiç bir önlem alamayan hükümetin ekonomi ve turizmde yaşanan sıkıntıları aşmak için de herhangi bir tedbir almaması anlaşılır değildir. Hükümet küçük esnaf ve üreticinin batışını seyretmekten öteye hiçbir şey yapmamaktadır. Bu kadar aciz, bu kadar basiretsiz bir hükümetten, halkın yararına icraatlar beklememek gerekir" dedi.

"Birleşik Kıbrıs Partisi olarak her geçen gün kötüye giden ekonomik, siyasi ve sosyal yapının değiştirilmesi için halkın çıkarlarını gözeten, sosyal adalete dayalı demokratik bir sistem kurulması gerektiğini savunuyoruz. Bu bağlamda barış ve çözüme ulaşılması için halk ile birlikte kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz" diyen Sonüstün, değişimin ancak halkla birlikte kararlı bir mücadele ile sağlanabileceğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.