TURİZM
okuma süresi: 1 dak.

KKTC, Almanya'da tanıtılıyor

KKTC, Almanya’da tanıtılıyor

Turizm Bakanlığı ülkemiz turizm sektörü ile birlikte yurt dışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları kapsamında bugün Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen "2015 TOUR NATUR" turizm fuarına katıldı. Söz konusu fuar 6 Eylül 2015 tarihinde sona erecek.

Yayın Tarihi: 04/09/15 14:41
okuma süresi: 1 dak.
KKTC, Almanya’da tanıtılıyor
A- A A+

Özel ilgi turizmi ile ilgili olan fuarda Kuzey Kıbrıs doğa turizmine ilgi duyan Alman turistlerin ve tur operatörlerine yönelik tanıtımlar yapılarak, ülkemize turist akışının sağlanması hedeflenmektedir.

Fuarda Bakanlığımızı temsilen Almanya Turizm Ofisi personeli Emrah Günen standımızı ziyaret eden ziyaretçilere Kuzey Kıbrıs'ı tanıtıcı bilgiler vermektedir.

KKTC Standını ziyaret eden misafirlere Kuzey Kıbrıs'la ilgili doğa yürüyüşleri ve bisiklet yolları ile ilgili broşürler başta olmak üzere; karayolları haritası, genel bilgi broşürü, endemik, deniz sporları, üzerinde Kuzey Kıbrıs'ın çeşitli yerlerinden derlenmiş resimlerin bulunduğu heybe, KITSAB ve KITOB'a ait çeşitli broşür ve CD'ler, Kültür haritası broşürü, 2015 – 2016 döneminde Kuzey Kıbrıs'ta yer alacak olan etkinlikler broşürü verilmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.