TURİZM
okuma süresi: 3 dak.

Karpaz Gate Marina, KKTC'yi temsil ediyor

Karpaz Gate Marina, KKTC'yi temsil ediyor

Kıbrıs'ın 5 Altın Çıpa ödüllü tek marinası Karpaz Gate Marina, THYA'nın "Yılın Marinası 2016 Ödülü" için yarışıyor. Tekne sahipleri, online oylamaya katılarak hem Karpaz Gate Marina'yı destekleyip hem de bölge turizminin tanıtımına katkı sağlayabilecek.

Yayın Tarihi: 19/11/15 16:22
okuma süresi: 3 dak.
Karpaz Gate Marina, KKTC'yi temsil ediyor
A- A A+

Karpaz Gate Marina, yatçılık sektörüne Doğu Akdeniz'in az seyahat edilen bölgesini tanıtma, bölgenin bilinen ve çekici bir yat turizmi destinasyonu haline gelmesine kadar gelişimine yön verme ve Karpaz Gate Marina'yı da Doğu Akdeniz'in tercih edilen limanı haline getirme vizyonuyla hareket ediyor.

Kuzey Kıbrıs'ın 5 Altın Çıpa ödüllü marinası Karpaz Gate Marina, Dünya Yat Limanları Birliği/The Yacht Harbour Association'ın (TYHA) en üst statüsü olan 5 Altın Çıpa (5 Gold Anchor) statüsündeki 150 tesis arasında düzenlenecek "Yılın Marinası 2016 Ödülü" yarışmasında KKTC'yi temsil eden tek marina olarak yer alacak.

Karpaz Gate Marinana'da tekne sahiplerine güzel, güvenli ve uygun bağlama hizmetlerinin yanı sıra bakım onarım, dinlenme ve eğlence imkanlarını doğa, tarihi yerler ve eşsiz plajlarla çevrelenmiş olan Karpaz Yarımadası gibi muhteşem bir lokasyonda sunulduğunu belirten Marina Müdürü Deniz Akaltan, konu hakkındaki görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: "Açılışımızdan bu yana yalnızca dört yıl geçmiş olmasına karşın yüksek standartlarımızla çok kısa süre içerisinde uluslararası tanınırlığı yüksek bir marina olarak konumlandık. Buna örnek olarak 2013'te layık görüldüğümüz Altın Çıpa Ödülü, ART Marine Marinas'ın 'Destinations' ağına katılmamız, ICOMIA Marinas Group (IMG) üyeliği ve bu grubun temiz marina kriterlerine uygunluğumuzun tescillenmesinden söz etmek mümkün. Karpaz Gate Marina olarak müşterilerimizin memnuniyeti için daha da ileriyi hedefleyen bir marina olma ve Kuzey Kıbrıs'ı uluslararası tekne sahipleri arasında daha da popüler bir destinasyon haline getirme konusunda kararlıyız. Tüm tekne sahiplerini Karpaz Gate Marina'yı ve KKTC'yi 'Yılın Marinası 2016 Ödülü' için yapılan online oylamaya katılarak desteklemeye davet ediyoruz."

Oy vererek 'Yılın Marinası 2016 Ödülü' yarışmada Kuzey Kıbrıs'tan katılan tek tesis olan Karpaz Gate Marina'yı desteklemek için: http://www.marinaoftheyearawards.com/

Karpaz Gate Marina'da sunulan tüm teknik, dinlenme, eğlence ve diğer hizmet ve olanakların yanı sıra çarpıcı fırsatlar ve tekne bağlama paketleri hakkında ayrıntılı bilgi için marina ofisini +90 0533 870 29 83 numaralı telefondan arayabilir, info@karpazbay.com adresine e-posta gönderebilir veya www.karpazbay.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz..

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.