TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Turizm Bakanlığı, "MATKA 2016 Turizm Fuarı'na" katıldı

Turizm Bakanlığı, "MATKA 2016 Turizm Fuarı'na" katıldı

Turizm Bakanlığı, Finlandiya'nın Helsinki kentinde düzenlenen "MATKA 2016 Turizm Fuarına" katıldı.

Yayın Tarihi: 26/01/16 10:24
okuma süresi: 2 dak.
Turizm Bakanlığı, "MATKA 2016 Turizm Fuarı'na" katıldı
A- A A+

Turizm Bakanlığı, ülkemiz turizm sektörü ile birlikte, yurt dışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları kapsamında 21-24 Ocak 2016 tarihleri arasında Finlandiya'nın Helsinki kentinde düzenlenen "MATKA 2016 Turizm Fuarına" katılmıştır.

Bakanlığımız yetkilileri ve ülkemiz turizmcileri, özelde Finlandiya ve genelde Nordik turist pazarına yönelik turizm tanıtım ve pazarlama çalışmaları kapsamında Finlandiya'lı ve diğer Nordik tur operatörleri ile görüşmeler yaparak, standımızı ziyaret eden kişilere ülkemiz turizmi hakkında bilgiler vererek karşılıklı iş imkanları oluşturmuştur.

Finlandiya'nın Helsinki kentinde düzenlenen MATKA 2016 Finlandiya turizm fuarında, özellikle Finlandiya Nordik ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden tur operatörleri, hava yolu şirketleri, seyahat acenteleri, turizm yazarları, turizm teknolojisi üreten firmalar, restoranlar, turizm birlikleri, oteller, gemi turizmi şirketleri, turizm pazarlama şirketleri ve turizm sektöründe faaliyet gösteren birçok profesyonel yer aldı.

4 gün süren MATKA 2016 Finlandiya turizm fuarına, profesyonellerin yanı sıra, yerel halk da büyük ilgi göstermiştir.

Bakanlığımız, söz konusu fuarda, ülkemizin plajlarını, doğasını, kültürünü, tarihi eserlerini, ve daha birçok turizm ürünlerini tanıtmıştır.

Bakanlığımız, MATKA 2016 Finlandiya turizim fuarında, standında turizm profesyonellerine ve genel ziyaretçilere; Fince turizm genel bilgi broşürü, , Kuzey Kıbrıs'ı ziyaret etmek için 50 neden broşürü, turistik karayoları haritası, eko turizm broşürü, özel ilgi turizmine yönelik çeşitli broşürler, turistik tanıtım DVD'leri, kumaş heybe, su sporları, eko-turizm, dağ bisikletçiliği broşürleri dağıtmıştır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.