TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

ITB Berlin 2016 Turizm Fuarı sona erdi: Kuzey Kıbrıs, en iyi 9'uncu stant seçildi

ITB Berlin 2016 Turizm Fuarı sona erdi: Kuzey Kıbrıs, en iyi 9’uncu stant seçildi

Turizm Bakanlığı Dünyanın en büyük turizm fuarı olarak bilinen ITB Berlin 2016 Turizm Fuarı'na katılarak 9'uncu en iyi stant ödülüne layık görüldü.

Yayın Tarihi: 14/03/16 16:05
okuma süresi: 2 dak.
ITB Berlin 2016 Turizm Fuarı sona erdi: Kuzey Kıbrıs, en iyi 9’uncu stant seçildi
A- A A+

187 ülkeden 5 binin üzerinde standın yer aldığı ITB Berlin Turizm Fuarında, Kuzey Kıbrıs standının ilk 10'a girmesi sektör temsilcilerini memnun etti.

09-13 Mart 2016 tarihleri arasında Almanya'nın Başkenti Berlin'de 50. kez gerçekleştirilen fuarda bakanlık yetkililerinin yanı sıra turizm sektörünün temsilcileri de yer aldı.

Fuarda Kıbrıs evlerinin kapı önü canlandırması yapılarak ülkemize özgü yiyeceklerin sergilenmesi ve folklor kıyafetli kızlar tarafından izaz ikram yapılmıştı. Hasır işi ile üretilen sele-sepet yapımı ve folklör gösterileri stanttaki etkinliklerdendi.

Stantta; Hellim böreği, pidede hellim, pidede tahın helvası, ceviz macunu, turunç macunu, çörek, sumada, limonata, zivaniya, gül şurubu, çitlembikli bidda, üzüm sucuğu, badem, ve Türk kahvesi ikramının yapılması fuar yönetiminin değerlendirmelerinde olumlu not almamıza vesile oldu.

KKTC standının yapmış olduğu bu geniş kapsamlı tanıtım faaliyetlerine fuarı ziyaret eden misafirlerde ilgi göstererek fuar boyunca KKTC standı yoğun bir ziyaretçiyi akını yaşadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.