TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Sucuoğlu, Litvanya'dan ülkemize gelen gazetecilere ülke turizmini tanıttı

Sucuoğlu, Litvanya'dan ülkemize gelen gazetecilere ülke turizmini tanıttı

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, Litvanya'dan ülkemize gelen gazeteciler ile görüşerek ülke turizmi hakkında bilgiler verdi.

Yayın Tarihi: 14/03/16 16:43
okuma süresi: 2 dak.
Sucuoğlu, Litvanya'dan ülkemize gelen gazetecilere ülke turizmini tanıttı
A- A A+

Merkezi Brüksel'de bulunan Society of European Journalist ve Türk Hava Yolları işbirliğinde düzenlenen organizasyonda Litvanyalı gazeteciler Kuzey Kıbrıs'ın tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ediyor.

Society of European Journalist Başkanı Aydın Karaçay'ın başkanlığında adanın güzelliklerini keşfe çıkan heyet, Kuzey Kıbrıs'a hayran kaldı.

Adanın doğası, kültürü, iklimi, ve sakinliğini beğenen gazeteciler, Kuzey Kıbrıs'ın kış aylarında da rahatlıkla ziyaret edilebileceğinden bahsettiler.

Görüşmede söz alan Society of European Journalist Başkanı Aydın Karaçay ise KKTC'nin var olduğunu göstermek için Litvanyalı gazetecileri adaya davet ettiklerini ve ülkeyi detaylı bir şekilde tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.

Karaçay bu tür organizasyonların hem Litvanyalı tur operatörleri ile hem de gazeteciler ile yapıldığını ve yapılmaya da devam edeceğini söyledi.

SUCUOĞLU: "KKTC'DE YILIN 340 GÜNÜ GÜNEŞLİ"

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu ise, Litvanyalı gazetecilerin KKTC'ye duyduğu ilgiden memnun olduğunu söyleyerek, Litvanyalı gazetecilere ülke turizmi hakkında bilgiler verdi.

Sucuoğlu, kış aylarının çok soğuk geçmediğini, yılın her mevsiminde denize girilebildiğini ve Ada'da yılın 340 günü güneşin eksik olmadığı söyleyerek, Litvanya'dan gelecek olan turistlerin Kuzey Kıbrıs'tan memnun kalarak ayrılacaklarını söyledi.

Sucuoğlu, özel ilgi turizmi kapsamında bisiklet yolları ve yürüyüş yollarının turizmin hizmetine sunulduğunu da söyleyerek, önümüzdeki aylarda yeni parkurlarının daha açılacağını vurguladı.

Sucuoğlu, denizi, kumu ve doğal güzellikleri yanı sıra, Kuzey Kıbrıs'ın kültürel anlamda da çok zengin bir ülke olduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.