TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Turizm Bakanlığı; "Elif Karaca'ya karşı herhangi bir art niyeti yok"

Turizm Bakanlığı; "Elif Karaca’ya karşı herhangi bir art niyeti yok"

Turizm Bakanlığı, Eski Eserler ve Müzeler Dairesi Gazimağusa Bölge Şube Amirliği'nde yapmış olduğu görev değişikliği nedeniyle açıklamada bulundu.

Yayın Tarihi: 01/04/16 15:32
okuma süresi: 2 dak.
Turizm Bakanlığı; "Elif Karaca’ya karşı herhangi bir art niyeti yok"
A- A A+
Turizm Bakanlığı'na bağlı Eski Eserler ve Müzeler Dairesi Gazimağusa Bölge Şube Amiri olarak görev yapan Birinci Derece Arkeolog Elif Karaca işten çıkarılmamış sadece daire içerisinde görev değişikliğine gidildiği bildirilen açıklamada Birinci Derece Arkeolog Elif Karaca halen kadrosunun gerektirdiği görevleri yürütmekte olup Gazimağusa Bölge Şube Amirliği sorumluluğuna Elif Karaca'dan 7 yıl daha kıdemli olan Birinci Derece Arkeolog Hasan Tekel'in getirildiği bildirildi.

Açıklamaya şöyle devam edildi: "Elif Karaca'ya karşı Bakanlığın herhangi bir art niyeti bulunmadığını, ayrıca Elif Karaca'nın Turizm Bakanlığı'nı temsilen yürüttüğü Anıtlar Yüksek Kurulu üyeliği de halen devem etmektedir.

Eski Eserler ve Müzeler Dairesi'nin inisiyatifinde bulunan personel görev değişimleri Dairenin ihtiyaçları doğrultusunda görevlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için zaman zaman yapılan bir idari uygulamadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.