TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Mavi Tur Yolculukları rağbet görüyor

Mavi Tur Yolculukları rağbet görüyor

Türkiye'nin en çok turist çeken bölgesi Akdeniz ve Ege denizlerinde, turistler koyların güzelliklerini görmek için günlük tekne turlarına katılım gösteriyorlar.

Yayın Tarihi: 15/04/16 14:30
okuma süresi: 2 dak.
Mavi Tur Yolculukları rağbet görüyor
A- A A+
Haziran-Eylül ayları arasında yoğun ilgi gören Mavi Yolculuk turları, denizin ve koyların muazzam güzelliklerini yaşamayı sunuyor. Güney Ege sahillerinin mavi ile yeşilin buluştuğu noktalarına gelen turistler, "mavi yolculuk" turları kapsamından faydalanarak doğanın muazzam güzelliğini keşfetmeye koyuluyorlar.

Marmaris motoryat kiralama, Göcek, Gökova, Selimiye Köyü, gibi birçok noktayı keşfetme imkânı bulan turistler, tekne kiralamanın yanı sıra, 4 günlük, 1 haftalık ve özel tekne kiralama olanaklarından da yararlanabiliyorlar.

Günü birlik tekne turu yapmak isteyenler için de avantaj sunan Mavi Yolculuk, Marmaris çevresinde, irili ufaklı teknelerle en iyi şekilde hizmet veriyorlar. Bu da fazla zamanı olmayan gezginler için ideal bir seçenek olarak görülüyor.

Marmaris'in karşısında yer alan Cennet adası, Bedir adası, Turunç, Kumlubük, Çiftlik, Fosforlu Mağara gibi yerler teknelerin en çok uğradıkları noktalar. Uzun vadede tatil yapanların tercih ettikleri yatlar ise daha çok Dalyan ve Ekincik noktalarında demirleniyorlar. http://www.maviyolculuk.net Mavi tur yolculuklarında doğanın güzelliklerini keşfeden turistler hizmet ve fiyatlardan memnun kaldıklarını ifade ediyorlar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.