TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

THY'nin Baf gafı!

THY'nin Baf gafı!

Türk Hava Yolları'nın Cyprus (Kıbrıs) reklamı hayret uyandırdı. Türkiye'de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yer alan reklam panolarında THY'nin uçuş güzergahları arasında Cyprus'un (Kıbrıs) reklamına yer verilmesi ve reklam afişindeki yerin Baf Kalesi olması, THY Baf'a uçuş mu başlatıyor? sorusuna ve bu yöndeki yorumlara neden oldu.

Yayın Tarihi: 29/04/16 13:57
okuma süresi: 2 dak.
THY'nin Baf gafı!
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

Kıbrıs sorunu nedeniyle Baf ve Larnaka'daki havalimanlarına uçuş gerçekleştiremeyen THY'nin, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki reklam panolarında yer alan ve havayollarının uçuş güzergahlarını tanıtan afişlerden birinde yazan Cyprus ifadesi ve arka fondaki Baf Limanı, akıllara durgunluk verdi.

Sosyal medyada hızla paylaşılan reklam, "THY Baf'a mı uçuyor?" sorusuna ve bu yöndeki yorumlara yol açarken, Kıbrıs sorunu bağlamında Türkiye tarafından tanınmayan ve direk uçuş gerçekleştirilemeyen Kıbrıs Rum tarafının Cyprus (Kıbrıs) olarak lanse edilmesi ve fotoğrafta Baf Kalesi'ne yer verilmesi hayret uyandırdı.

THY'nin mevcut durumda Baf ve Larnaka'daki havalimanlarına direk uçuş gerçekleştirememesi nedeniyle, tepkilere yol açan reklam afişlerinin, afişleri hazırlayan reklam şirketinden kaynaklandığı düşünülüyor.

Reklam gafı sonrasında THY'den resmi bir açıklama yapılmadı ancak şirketin bu hatayı nasıl telafi edeceği merak konusu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.