TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Rum Turizm Teşkilatı: "Ada'da turizmde önemli ilerlemeler kat edildi"

Kıbrıs Rum Turizm Teşkilatı: "Ada'da turizmde önemli ilerlemeler kat edildi"

Kıbrıs Rum Turizm Teşkilatı, başarılı, kaliteli bir turizm ülkesi olan adanın geçen yıllar içerisinde turizmde önemli ilerleme kat ettiğini vurguladı.

Yayın Tarihi: 27/09/16 08:26
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Rum Turizm Teşkilatı: "Ada'da turizmde önemli ilerlemeler kat edildi"
A- A A+

Kıbrıs Rum Turizm Teşkilatı, başarılı, kaliteli bir turizm ülkesi olan adanın geçen yıllar içerisinde turizmde önemli ilerleme kat ettiğini vurguladı; bununla birlikte genelde herkesin arzu ettiği düzeye ulaşmak için daha fazla gelişmeye olanak bulunulduğunun genel olarak kabul edildiğinin düşünüldüğünü belirtti.

2016 Uluslararası Turizm Günü dolayısıyla Kıbrıs Rum Turizm Teşkilatı'ndan yapılan basın açıklamasında, turizmin geliştirilmesi ve ileriye götürülmesi çabalarının destekleneceğine dair güvence verildi.

Rum Turizm Teşkilatı bu çerçevede atölye çalışmaları düzenledi, genel olarak engelliler için düşünülen planlama kapsamında öneriler sundu, oteller için doğru ayarlamalar yapılmasına yönelik standart rehber olacak kitapçıklar ve engelliler için rehber kitaplar hazırladı.

2010 – 2016 döneminde engellilerin denizden faydalanabilmeleri için kullanılan altı otomatik denize erişim sistemleriyle, tekerlekli sandalyelerin kıyıdan denize ulaşabilecekleri 10 tahta veya plastik erişim yollarının, bir tekerlekli sandalye kaldıracının ve erişimi zor plajlara yerleştirilen metal yürüyen merdivenlerin finansmanını yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.