TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

Uluslararası Final Üniversitesi Sevilla'da Turizm Yarışması'nda temsil edilecek

Uluslararası Final Üniversitesi Sevilla'da Turizm Yarışması'nda temsil edilecek

Uluslararası Final Üniversitesi öğrencileri, turizm ve otelcilik eğitimi alanında seçkin kurumlardan biri olan Eurhodip'in düzenleyeceği yarışmaya kabul edildi.

Yayın Tarihi: 25/08/17 16:11
okuma süresi: 2 dak.
Uluslararası Final Üniversitesi Sevilla'da Turizm Yarışması'nda temsil edilecek
A- A A+
Uluslararası Final Üniversitesi öğrencileri, turizm ve otelcilik eğitimi alanında seçkin kurumlardan biri olan Eurhodip'in düzenleyeceği yarışmaya kabul edildi. Turizm ve otelcilik alanında yüksek eğitimi desteklemek amacıyla yirmi beş yılı aşkın bir süredir faaliyetlerini sürdüren ve başta Avrupa olmak üzere dünyanın alanda en seçkin üniversitelerinin üye olduğu Uluslararası Turizm Otelcilik Eğitim Birliği (Eurhodip)'nin düzenleyeceği yarışmada Uluslararası Final Üniversitesi de öğrencileri tarafından temsil edilecek.

YARIŞMA 26 – 29 EKİM'DE

Uluslararası Final Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, Eurhodip tarafından İspanya'nın Sevilla şehrinde, 26 - 29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 24. Eurhodip Konferansı çerçevesinde gerçekleştirilecek yarışmada üniversiteyi temsil edecek. Kültür Turizmi ve 21. yüzyıl için yeni iş modelleri alanında fikirlerin yarışacağı yarışmada, Uluslararası Final Üniversitesi'ni Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nün Rus öğrencilerinden Ivan Smirnov ve Nijeryalı öğrencilerinden Sylvia Wnaja Njeri tarafından temsil edilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.