SAĞLIK
okuma süresi: 3 dak.

Kalp ve Ruh Fuarı 4-5 Mayıs tarihlerinde Acapulco'da...

Kalp ve Ruh Fuarı 4-5 Mayıs tarihlerinde Acapulco'da...

Altınçağ Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen ve Fairex Fuarcılık tarafından organize edilecek "Kalp ve Ruh Fuarı", 4-5 Mayıs tarihlerinde Girne Acapulco Resort Otel'de gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 05/04/13 13:31
okuma süresi: 3 dak.
Kalp ve Ruh Fuarı 4-5 Mayıs tarihlerinde Acapulco'da...
A- A A+

İngiltere, İsveç, Almanya, Güney Kıbrıs, KKTC'nin de aralarında bulunduğu çeşitli ülkelerden spritüel konular ve alternatif tıp uzmanların yer alacağı fuar hakkında Golden Tulip Otel'de basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Altınçağ Bilgi Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Jale Karcan, yine Altınçağ Bilgi Merkezi'nden Deniz Poyrazoğlu, Refleksoloji ve Yaişam Teknikleri uzmanı Helen Fields, Dovsing Eğitmeni Layle Stephen-Anderson ve Fairex Fuarcılık Direktörü Okyay Sadıkoğlu katıldı.

KARCAN

Jale Karcan konuşmasında hiçbir kâr amacı gütmeden tamamıyla farkındalık yaratma amacında olduklarını, dünyanın çeşitli yerlerinden gelen katılımcılarla bilgi ve tecrübe paylaşımı sağlanacağını açıkladı.

Spritüel enerjiye ilgilenen-ilgilenmeyen herkesi seminer ve etkinliklere beklediklerini dile getiren Karcan, bu tür fuarların her türlü hastalığın kaynağı olan stres, duyguları bastıramama, affedememe v.b gibi duygulardan kurtulmada faydası olduğunu ifade etti.

Karcan hefes çalışmaları, Yoga, Thai Masajı, Feng Shui, Bruno Gröning Öğretisi, Akupunktur, Thai Chi koşulsuz sevgi ve şifa enerjisi, ve diğer disiplinlerin fuardaki seminerlerde yer alacağını kaydetti.

Seminerlerin saat 10.00'da başlayacağını ve öğle arasının ardından akşam 20.00'ye kadar süreceğini ve isteyen kişilerin istediği kadar semineri izleyebileceğini kaydeden Karcan, fuara giriş ücretini 20 TL, öğrenci olduğunu belgeleyenlere 10 TL olarak açıkladı.

POYRAZOĞLU

Deniz Poyrazoğlu da ilk kez fuara bu yıl Girne Amerikan Üniversitesi'nin de katkı koyacağını belirtti ve spritüel konulara gönül vermiş kişileri bir çatı altında toplamak istediklerini bildirdi.

FIELDS

Refleksoloji ve Yaşam Teknikleri uzmanı Helen Fields de, organizasyonun beşincisine katılacak olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, sağlığına ve yaşamına dikkat eden bireyleri fuara beklediklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.