SAĞLIK
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ Hastanesi'nden İngiltere atağı

YDÜ Hastanesi'nden İngiltere atağı

YDÜ Hastanesi, İngiltere'de yaşayan Kıbrıslı Türkler'in ihtiyaç duydukları sağlık hizmetlerini özel koşullarda vatanlarında, KKTC'de alabilmelerine yönelik olarak Londra İrtibat Ofisi'ni güçlendiriyor.

Yayın Tarihi: 21/10/13 18:38
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ Hastanesi'nden İngiltere atağı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East Universty Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan'ın İngiltere'de yaşayan Kıbrıslı Türkler'in ihtiyaç duydukları sağlık hizmetlerini özel koşullarda KKTC'de kolaylıkla alabilmelerini sağlamak amacıyla turizm ve sağlık sektörünün önde gelen temsilcileriyle temaslarda bulunmak ve yeni anlaşmalar yapmak üzere Londra'ya gittiği belirtildi.

Savaşan KKTC Londra Temsilciliği'ni ziyaret etti

Londra temasları kapsamında ilk olarak KKTC Londra Temsilciliği'ni ziyaret eden Ahmet Savaşan'ın Londra Temsilcisi Oya Tuncalı ile biraraya geldiğine yer verilen açıklamada, YDÜ Hastanesi'nin Londra'da 2014 yılına yönelik olarak gerçekleştireceği yeni faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulunulduğu bildirildi.

YDÜ, İngiltere'de yaşayan Kıbrıslı Türkler'in vatanlarında en iyi şartlarda sağlık hizmeti almaları için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacaktır…

Savaşan görüşmede, YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ.Günsel'in YDÜ Hastanesi'ne, KKTC'nin sağlıkta kendi kendine yeten bir devlet haline gelebilmesi ana hedefine uygun olarak, başta kendi insanını uluslararası standartta sağlık hizmetine kavuşturabilmek amacıyla hayat verdiğini anlatarak, YDÜ'nün İngiltere'de yaşayan soydaşlarının da kendi vatanlarında ailelerinin yanında bu hizmetlerden en iyi şartlarda yararlanabilmeleri için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağını söyledi.

Oya Tuncalı: Dr. Suat İ. Günsel Kıbrıs Türkleri'nin neleri başarabileceğini Dünya'ya göstermiştir.

Tuncalı'nın da "Dr. Suat İ. Günsel gerek eğitim gerekse de sağlık alanlarında yarattığı değerlerle Kıbrıs Türkleri'nin neleri başarabileceğini Dünya'ya göstermiştir" dediğine yer verilen açıklamada Ahmet Savaşan'ın temsilciliğe yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği belirtildi. Oya Tuncalı YDÜ'nün Londra'da yaşayan Kıbrıs'lı Türkler'in yanında olduğu ve YDÜ Hastanesi'nin hizmetlerinden en iyi şartlarda yararlandırılacaklarından ötürü de YDÜ'ye teşekkür etti.

YDÜ Hastanesi'nin İngiltere'daki yeni faaliyetleri Londra'daki basın toplantısıyla duyrulacak…

Açıklamada son olarak YDÜ Hastanesi'nin İngiltere'daki yeni faaliyetlerinin önümüzdeki günlerde sağlık, turizm ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla Londra'da gerçekleştirilecek bir basın toplantısıyla duyrulacağı vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.