SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Sağlık Bakanı Gülle 21. Uluslararası EkspoMED Tıp Fuarına katılacak

Sağlık Bakanı Gülle 21. Uluslararası EkspoMED Tıp Fuarına katılacak

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, 21. Uluslararası EkspoMED ve 17. Uluslararası LaptekMED fuarlarına katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere beraberindeki bir heyetle bu akşam İstanbul'a gidiyor.

Yayın Tarihi: 02/04/14 12:25
okuma süresi: 2 dak.
Sağlık Bakanı Gülle 21. Uluslararası EkspoMED Tıp Fuarına katılacak
A- A A+

Sağlık Bakanlığı Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, profesyonel medikal ziyaretçilerine kapılarını açacak olan fuar, 3-6 Nisan 2014 tarihleri arasında, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde yer alacak.

BAKAN GÜLLE ONUR KONUĞU

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle'nin onur konuğu olarak davet edildiği ve açılışında konuşma yapacağı fuarda, bin 200'ün üzerindeki firma ve firma temsilcisi ile 30 binin üzerinde ziyaretçi buluşacak.

Türkiye Cumhuriyeti (TC) Sağlık Bakanlığının desteğindeki fuarda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Gürcistan ve Almanya / BadenWüttenberg Sağlık Bakanları ve bakanlık yetkilileri de yer alacak.

Açıklamada, Bakan Gülle'nin İstanbul'da bulunacağı süre zarfında, fuar etkinliğinin dışında bazı temaslar da gerçekleştireceği kaydedildi.

İstanbul'dan 5 Nisan Cumartesi akşamı ülkeye dönecek olan Sağlık Bakanı Ahmet Gülle'ye, Özel Kalem Müdürü Süleyman Mert, Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürü Katayon Kobat ve Devlet Hastanelerinden Başhekimlik temsilcileri de eşik edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.