SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Gülle: "Hekimler teknolojiye iyi yön verebilmeli"

Gülle: "Hekimler teknolojiye iyi yön verebilmeli"

"Kaliteli hekim faktörü çok önemlidir. Hekimler teknolojiye iyi yön verebilmeli. Fuar, tanı, tedavi, donanım ve rehabilitasyon hizmetlerine büyük katkı koyacak"

Yayın Tarihi: 04/04/14 07:54
okuma süresi: 2 dak.
Gülle: "Hekimler teknolojiye iyi yön verebilmeli"
A- A A+

Avrasya'nın en kapsamlı medikal fuarı 21. Uluslararası EkspoMED ve 17. Uluslararası LaptekMED fuarı bugün, Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ve Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Prof. Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun de yer aldığı bir törenle açıldı.

Açılış töreninde, İtalya Cumhuriyeti İstanbul Büyükelçisi Gianpaolo Scarante, Irak-Kürdistan Bölgesel Hükümeti Sağlık Bakan Vekili Dr. Saman Hussein Muhammed ve sektör derneklerinin yöneticileri de yer aldı.

Bakan Gülle açılışta konuşma yaptı…

Fuarın açılış programında bir konuşma yapan Sağlık Bakanı Gülle, kaliteli ve yüksek teknolojiye hâkim olabilen hekimliğin önemine değindi.

"Kaliteli hekim faktörü çok önemlidir. Hekimler teknolojiye iyi yön verebilmelidir" diyen Bakan Gülle, fuarın tanı, tedavi, donanım ve rehabilitasyon hizmetlerine büyük katkı koyacağını söyledi.

TÜYAP çatısı altında organize edilen ve 6 Nisan 2014 Pazar günü sona erecek olan fuarda, bin 300'ün üzerinde firma ve firma temsilciliği, 70 ülkeden 30 binin üzerinde profesyonel bir araya geliyor.

Bazı temaslarda da bulunulacak…

İstanbul'dan 5 Nisan Cumartesi akşamı ülkeye dönecek olan Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, İstanbul'da bulunduğu süre zarfında bir dizi temas da gerçekleştirecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.