SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Avrupa İnsan Reprodüksiyon ve Embriyoloji Topluluğu ilk kez YDÜ ile temsil ediliyor

Avrupa İnsan Reprodüksiyon ve Embriyoloji Topluluğu ilk kez YDÜ ile temsil ediliyor

Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Mahmut Çerkez Ergören, Avrupa İnsan Reprodüksiyon ve Embriyoloji Topluluğu'nun (European Society of Human Reproduction and Embryology, ESHRE) Ulusal Temsilci Komitesi seçimleri sonucunda 2017 yılına kadar Kıbrıs Temsilcisi seçildi.

Yayın Tarihi: 25/06/14 15:08
okuma süresi: 2 dak.
Avrupa İnsan Reprodüksiyon ve Embriyoloji Topluluğu ilk kez YDÜ ile temsil ediliyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Dr. Ergören, ESHRE Kıbrıs Temsilcisi olarak 29 Haziran – 2 Temmuz 2014 tarihleri arasında Münih'de gerçekleştirilecek kongreye ve ilk yıllık toplantısına KKTC-YDÜ temsilen davet edildi.

Her üçyılda bir tekrarı yapılan Avrupa İnsan Reprodüksiyon ve Embriyoloji Topluluğu'nun Ulusal Temsilci Komitesi seçimlerine her ülkeden iki temsilci seçilmekte olup, ilk defa bu yıl bir Kıbrıslı Türk ve bir Kıbrıslı Rum temsilci Kıbrıs adına seçildi.

Dr. Ergören Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Anabili Dalı Başkanı Prof. Dr. Nedime Serakıncı'ya seçilmişolduğu ESHRE Ulusal Temsilciliği görevine kendisini desteklediği ve cesaretlendirdiği ayrıca her zaman kendisine doğru yolu gösterdiği için teşekkür etti.

Yakın Doğu Üniversitesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nedime Serakıncı da üniversitemiz ve ülkemiz adına ESHRE gibi büyük ve prestijli bir topluluğun ulusal temsilcisi olarak anabilim dalımızdan bir öğretim üyemizin seçilmesinin gurur verici olduğunu ve bu gelişmenin uluslararası toplantılarda varlığımızı göstererek ilk kez KKTC' adına resmi temsilci olmanın ülkemiz ve üniversitemiz adına çok önemli olduğunu vurgulayarak, Yakın Doğu Üniversitesinin uluslararası platformda akademik ve bilimsel düzeyde ülkemize uygulanan ambargoları delmenin gururunu yaşıyoruz dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.