SAĞLIK
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ Hastanesi Gazimağusa Sağlık Merkezi açılıyor

YDÜ Hastanesi Gazimağusa Sağlık Merkezi açılıyor

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi Gazimağusa Sağlık Merkezi açılıyor.

Yayın Tarihi: 05/08/14 09:40
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ Hastanesi Gazimağusa Sağlık Merkezi açılıyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Akdeniz'de en önemli bilim ve kültür merkezlerinden biri haline gelen Kıbrıs'ın en büyük, en kapsamlı ve en donanımlı eğitim kurumu Yakın Doğu Üniversitesi'ne bağlı olarak Gazimağusa'da hizmet verecek YDÜ Hastanesi Mağusa Sağlık Merkezi'nin Eylül ayında açılacağı müjdelendi.

TC vatandaşları SGK kapsamında YDÜ Hastanesi Mağusa Sağlık Merkezi'nden hizmet alabilecek

YDÜ Hastanesi'nin Türkiye Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kapsamına alındığı hatırlatılan açıklamada, TC'li öğrenciler başta olmak üzere Türk vatandaşları ile bakmakla yükümlü oldukları kişilerin de Türkiye genel sağlık sigortası kapsamında (SGK)Türkiye ile aynı şartlarda YDÜ Hastanesi Mağusa Sağlık Merkezi'nden hizmet alabilecekleri vurgulandı.

YDÜ Hastanesi Mağusa Sağlık Merkezi 24 saat kesintisiz acil hizmeti verecek

KKTC'de yaşayanlar yanı sıra yurt dışından gelen uluslar arası hastalara da yüksek standartlar ve "Joint Commision International" (JCI) akreditasyon kriterlerine uygun olarak sağlık hizmeti sunan ülkemizin ilk ve tek üniversite hastanesi konumundaki YDÜ Hastanesi'ne bağlı Gazi Mağusa'da hizmet verecek hastanenin acil servisinin 24 saat açık olacağı vurgulandı.

Kadın Doğum, Pediatri, Dahiliye ve Kardiyoloji Servisleri Gazimağusalıların hizmetinde

Kadın Doğum, Pediatri, Dahiliye ve Kardiyoloji Servisleri'nin Gazimağusalılar yanı sıra civar köylerde yaşayanların da sağlık ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek amacıyla hizmet verecek olan YDÜ Hastanesi Mağusa Sağlık Merkezi'nde çok iyi donatılmış bir de Laboratuar'ın bulunacağının altı çizildi.

YDÜ, Kıbrıs Türk Halkı'ndan gelen istekler doğrultusunda sağlık merkezlerini açılmaya devam edecek

Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel'in adada kıtalı gibi yaşama felsefesi doğrultusunda, Tıp Fakültesi öğrencilerinin en geniş olanaklar çerçevesinde yetişebilmeleri yanı sıra Kıbrıs'ta yaşayanları sağlıkta dışa bağımlılıktan kurtararak, insanımızı kendi vatanında, ailesinin yanında tedavi etmek amacıyla kurulan YDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin, Lefkoşa'dan sonra Gazi Mağusa'dan başlayarak hizmetlerini bölgelere taşıyacağı belirtildi. YDÜ Hastanesi'nin Lefkoşa yanı sıra diğer şehirlere de sağlık hizmetlerini genişletmesinin halkımız tarafından yoğun bir şekilde talep edildiğinin altı çizilen açıklamada, Gazi Mağusa yanı sıra diğer şehirlerde de YDÜ Hastanesi'nin insanımızın ayağına sağlık hizmeti götürme kararı aldığı vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.