SAĞLIK
okuma süresi: 3 dak.

Hazar Ergüçlü, YDÜ Hastanesi'ni tercih etti...

Hazar Ergüçlü, YDÜ Hastanesi'ni tercih etti...

Ülkemizin yetiştirdiği genç ve başarılı oyunculardan Hazar Ergüçlü Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Yayın Tarihi: 14/08/14 11:50
okuma süresi: 3 dak.
Hazar Ergüçlü, YDÜ Hastanesi'ni tercih etti...
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Ülkemizin yetiştirdiği Kuzey Güney , Med Cezir gibi bilinen dizilerin genç ve başarılı oyuncularından Hazar Ergüçlü'nün Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtiği belirtildi.

Savaşan; Hazar Ergüçlü, başarıları ile taktir gören genç bir Yakın Doğulu'dur...

Hazar Ergüçlü'nün eğitimini ilk okuldan başlamak üzere Yakın Doğu Üniversitesi bünyesinde aldığını anlatan YDÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan, " Hazarımız, üniversitemizin yetiştirdiği ve gerek KKTC'de gerekse de Türkiye'de pek çok kişinin başarılı bulduğu genç bir Yakın Doğulu'dur" dedi. Savaşan, ailesinden gelen özellikleri yanısıra çalışkan, sevecen ve başarıya olan hırsıyla genç bir Yakın Doğulu olan Hazar Ergüçlü'nün kendileri için olduğu kadar ülkemiz için de büyük bir kazanım olduğuna değindi. Savaşan yaşı çok genç olmasına rağmen daha şimdiden büyük başarılara imza atan Hazar Ergüçlü'nün, sağlık kontrolleri için cumhurbaşkanları, devlet ve hükümet yetkilileri, elçiler ve pek çok insanımız gibi vatanını ve YDÜ Hastanesi'ni seçmesinin, ülkesine ve insanına duyduğu güvenini ve sevgisini gösterdiğini vurguladı.

Hazar Ergüçlü'den Günsel'e teşekkür...

Ergüçlü'nün sağlık kontrolleri sırasında sevecen ve sempatik tavırları ile taktir topladığına yer verilen açıklamada, Ergüçlü'nün sağlık kontrollerinin tamamlandığı belirtildi. Hazar Ergüçlü'nün KKTC'ye uluslararası standartlarda hizmet veren bir hastane kazandırarak ülke insanının sağlıkta yurt dışına bağımlılığını ortadan kaldıran Dr. Suat İ. Günsel yanısıra, kendisine gösterilen samimi ilgi ve verilen kaliteli sağlık hizmetinden ötürü hastane yönetici, doktor, hemşire, danışman ve diğer bütün sağlık çalışanlarına teşekkür ettiği bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.