SAĞLIK
okuma süresi: 4 dak.

Yakın Doğu Hastanesi "Yakın Sağlık" dergisi yayınlandı

Yakın Doğu Hastanesi "Yakın Sağlık" dergisi yayınlandı

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi "Yakın Sağlık" Dergisi'nin ilk sayısı yayınlandı.

Yayın Tarihi: 14/08/14 15:21
okuma süresi: 4 dak.
Yakın Doğu Hastanesi "Yakın Sağlık" dergisi yayınlandı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve HAlkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Hastanesi'ndeki güncel gelişmeler ile Tıp dünyasındaki son yenilikleri okurları ile paylaşmayı amaçlayan dergi altı ayda bir yayınlanacak. Hayatımızın en temel ve en vazgeçilmez ihtiyacı sağlık. "Yakın Sağlık" dergisi, bu temel ihtiyacımızı görsel grafik tasarımı ve kolay okunabilir tasarımı ile Yakın Doğu Hastanesi uzman ve deneyimli doktorlarının bilgi birikimleri ve tecrübelerini yansıtarak; görsel hastalıkları, tedavi yöntemlerini, tıptaki son gelişmeleri en etkin bir şekilde anlatmayı hedefliyor. Üstelik tüm bunlar Yakın Doğu Hastanesi'nin bilgi birikimi ve Yakın Doğu Hastanesi farkıyla dergide yansıtılacak. Yakın Doğu Hastanesi sağlık alanında öncü hizmetler veren, sağlıkla ilgili her şeyi bir bütün olarak hayata geçiren bir hastane. Bu nedenle, insanımızın en temel ihtiyacı olan sağlık hakkında bilgi vermek üzere konumlanan "Yakın Sağlık" dergisi, Yakın Doğu Hastanesi'nin hizmetlerinin önemli bir parçası.

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel, derginin ilk sayısında yazdığı yazısında Yakın Doğu Üniversitesi'nin en önemli amaçlarının başında sadece bireyler için değil, ülkesi için de düşünmek ve var etmek olduğunu belirterek, ülkesi ve insanı için bugüne kadar ne hayal ettiyse hepsini başarıyla gerçekleştirmenin gururunu Yakın Doğu Ailesi olarak taşıdıklarını belirtti. Doç. Dr. Günsel, topluma sağlık alanında da en iyi hizmeti sunmak için önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini, sağlık hizmet kalitesinin, modern bir toplumun en önemli yapı taşlarından biri olduğunu ve doğru işleyen bir sağlık hizmetinin toplumumuza güven verdiğini belirtti. Doç. Dr. Günsel, Yakın Doğu Hastanesi'nin temel amacının halkımıza gelişmiş ülke vatandaşı gibi dünya standartlarında ve en mükemmel altyapı ile sağlık hizmeti vermek olduğunu belirterek, "Yakın Sağlık" dergisinin bu çalışmaların bir parçası olduğunu ifade etti.

Ücretsiz olarak yayınlanacak olan "Yakın Sağlık" dergisinin ilk sayısında birçok önemli dosya konusu bulunuyor. Yakın Doğu Hastanesi'nin uzman doktorlarının bilgi birikimlerini paylaştığı ilk sayıda yapay kalp nakli, bel ağrısı ile yaşamaya mahkum değiliz, tüp bebek mucizesi, kanser bizden korksun, sarı nokta hastalığı, sigarasız hayata siz de merhaba deyin, ortognatik cerrahi, obezite, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, uyku apnesi sendromu, üriner sistem taş hastalığı, şok tedavisi, omuz ağrıları, ayak sağlığı, şeker hastalığı, çocuklarda alerjik hastalıklar, sporcu sağlığı, depresyon ve beslenme gibi dosya konuları yanında daha birçok konu yer almaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.