SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Ölüm döşeğindeki yaşlı adam, köpeğiyle hayata döndü!

Ölüm döşeğindeki yaşlı adam, köpeğiyle hayata döndü!

ABD'de hasta ve yaşlı bir adam, uzun bir süre ayrı kaldığı köpeğiyle hastanede buluşurak hayata yeniden tutundu.

Yayın Tarihi: 20/10/14 15:57
okuma süresi: 2 dak.
Ölüm döşeğindeki yaşlı adam, köpeğiyle hayata döndü!
A- A A+
Kentucky'deki Baptist Health Corbin Hastanesi'nde tedavi gören 73 yaşındaki James Wathen, yemeden içmeden kesildiği gibi zar zor konuşabiliyordu. Bir gün hemşiresine şivava cinsi köpeği Bubba'yı görmek istediğini söyleyen yaşlı adam, hastane çalışanlarının kuralları çiğneyerek yürüttüğü plan sayesinde amacına ulaştı.

Herkes ağladı
Sahibi hastanede olduğu için hayvan barınağında kalan ve aynı Wathen gibi hiçbir şey yememeye başlayan Bubba'nın hastaneyle getirilmesiyle duygusal anlar yaşandı.
Dönüm noktası
Hemşirelerden biri odada ağlamayan kimsenin kalmadığını söylerken, "Doktorları James'in durumunun düzeleceğine ihtimal vermiyordu. Ancak şu anda hem konuşuyor, hem oturabiliyor ve çok daha iyi gözüküyor. Bubba'yla bir araya gelmesi tamamen bir dönüm noktası oldu" dedi. Bu buluşmanın ardından ikili hastane odasında görüşmeye devam ederken, köpeğin de yeniden salığına kavuştuğu belirtildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.