SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

Hamile olduğunu doğumdan iki hafta önce öğrendi

Hamile olduğunu doğumdan iki hafta önce öğrendi

Avustralya'da Kate Hudson adlı kadın, hamile olduğunu doğumdan iki hafta önce öğrendiğini açıkladı

Yayın Tarihi: 23/10/14 09:31
okuma süresi: 1 dak.
Hamile olduğunu doğumdan iki hafta önce öğrendi
A- A A+

Avustralya'nın Victoria eyaletinin başkenti Melbourne'de Kate Hudson adlı bir kadının doğumdan iki hafta önce hamile olduğunu öğrendiği açıklandı. Şaşırtıcı olay hakkında konuşan uzmanlar, böyle bir durumun mümkün olduğunu belirtti.

Radikal'de yer alan habere göre, 22 yaşındaki Kate Hudson, hamile olduğunu Avrupa 'da arkadaşlarıyla tatildeyken öğrendi. Hamile olduğunu 38'inci haftada fark eden Hudson, "Hamileliğimin belirtileri olmadı. Hala düzenli bir şekilde regl oluyordum. Midem bulanmıyordu, sabah bulantılarım olmuyordu, çok az kilo aldım, dolayısıyla hamile olduğumu düşünmek aptalca olurdu. Hamileliğimde yalnızca kabızlık yaşadım ve göğüslerim büyüdü" dedi.

Konu hakkında konuşan Profesör Michael Permezel, çalıştıkları hastanede yılda yaklaşık 6 bin doğum gerçekleştirdiklerini; bu kadınlardan yılda iki ya da üçünün hamile olduğundan haberinin olmadığını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.